Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Τραγικό φινάλε! Νεκρή βρέθηκε η 43χρονη φαρμακοποιός Μυρτώ Ευδοκία Πλακιά από το Μουζάκι!

Από την Εύα Παπαδάτου

Με τον πιο θλιβερό τρόπο έπεσε η αυλαία της εξαφάνισης της 43χρονου φαρμακοποιού από το Μουζάκι Καρδίτσας, καθώς ανήμερα της ονομαστικής εορτής της η σορός της βρέθηκε μέσα στη λάσπη στις όχθες του ποταμού Παμίσου, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον νομό! Το πτώμα της άτυχης Μυρτώς Ευδοκίας Πλακιά εντόπισε χθες το μεσημέρι ο σκύλος της ΕΜΑΚ στη γέφυρα Μαγουλίτσας.

Είχε προηγηθεί η πληροφορία ότι ένα εύρημα που θύμιζε ανθρώπινο μέλος προεξείχε μέσα από τις λάσπες στην περιοχή του οικισμού Μαγουλίτσα και συγκεκριμένα κοντά στη γέφυρα της περιοχής, σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η 43χρονη.

Έτσι οι έρευνες στράφηκαν στο σημείο, όπου πράγματι διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ανθρώπινο πόδι, ενώ το υπόλοιπο σώμα ήταν καλυμμένο από τόνους λάσπης μετά την επέλαση του «Ιανού», που έπληξε αλύπητα τη Θεσσαλία.

Μόλις οι διασώστες κατάφεραν να απομακρύνουν τα φερτά υλικά, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για πτώμα γυναίκας το οποίο δεν ήταν διαμελισμένο. Συγκινημένος ο επικεφαλής των ερευνών δήλωσε: «Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού, μέσα σε δέντρα… Τη βρήκε ο σκύλος».

Παρά το γεγονός ότι όλοι γνώριζαν ότι οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανή η Μυρτώ Ευδοκία ήταν ελάχιστες, στο άκουσμα της θλιβερής είδησης ξέσπασαν θρήνος και οδυρμός. Η μητέρα της φαρμακοποιού (η οποία χθες θα γιόρταζε το πρώτο από τα ονόματά της) άρχισε το μοιρολόι, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη την κόρη της εξαιτίας μιας κακοκαιρίας.

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, και ενώ ο κυκλώνας είχε ήδη δείξει τα «δόντια» του, η άτυχη γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό της με προορισμό το φαρμακείο. Οπως είπε ο αδελφός της, ήθελε να δει αν κάποιος χρειαζόταν φάρμακα και αψήφησε την κακοκαιρία. Το όχημά της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού, το οποίο βρέθηκε το πρωί της επόμενης μέρας στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι, χωρίς τη 43χρονη στο εσωτερικό του. Πληροφορίες ανέφεραν ότι αγνόησε την προειδοποίηση της Τροχαίας να μην επιχειρήσει να διασχίσει τον χείμαρρο, κάτι που τελικά της στοίχισε τη ζωή.

Η Μυρτώ Ευδοκία ήταν το τέταρτο θύμα από το φονικό ξέσπασμα του «Ιανού». Είχαν προηγηθεί μία 86χρονη γυναίκα από το Βασιλί Φαρσάλων, ένας 63χρονος Αλβανός βοσκός από την Καρδίτσα και ένας 62χρονος κτηνοτρόφος από την Καστανιά Καρδίτσας. Από την επέλαση του μεσογειακού κυκλώνα, που μετέτρεψε τη Θεσσαλία σε έναν απέραντο βαλτότοπο, καταστράφηκαν χωριά, έπεσαν δρόμοι, γκρεμίστηκαν γέφυρες και προκλήθηκαν προβλήματα σε υδροδότηση και ηλεκτροδότηση.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα