Αθόρυβο τέλος έδωσαν στη σχέση τους Βάσω Γουλιελμάκη και Χρήστος Γιάνναρης

Βελούδινος χωρισμός στη showbiz! Η τσαχπίνα κωμική ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη και ο γοητευτικός συνάδελφός της Χρήστος Γιάνναρης, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, o χωρισμός τους είναι πολύ πρόσφατος και επιθυμία και των δύο είναι να πάρει όσο το δυνατόν λιγότερη έκταση. Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίζονταν αρκετά χρόνια, ωστόσο το 2016, στη θεατρική παράσταση «Άμλετ ο Β΄», ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους σιγά σιγά έγινε μια ωραία φιλία που κράτησε δύο χρόνια. Η φιλία εξελίχθηκε σε σχέση, καθώς ο Χρήστος, ο οποίος ζούσε στη Γερμανία και γύρισε οριστικά στην Ελλάδα, βρήκε μαζί με τη δουλειά στο θέατρο και μια όμορφη αγκαλιά, αυτήν της Βάσως. Η ηθοποιός είχε βρει ξανά τη χαρά στα προσωπικά της, μετά τον χωρισμό της από τον επί πέντε περίπου χρόνια Κύπριο προπονητή ποδοσφαίρου Νικόδημο Παπαβασιλείου.

Ωστόσο, η σχέση με τον όμορφο Χρήστο Γιάνναρη δεν κατέληξε σε γάμο, αλλά σε βελούδινο χωρισμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Νews», το πρώην ζευγάρι επέλεξε αθόρυβα να τραβήξει δρόμους διαφορετικούς, με την ηθοποιό να αφοσιώνεται στην κόρη της, Μαρίλια, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον γοητευτικό και ταλαντούχο συνάδελφό της Σωκράτη Αλαφούζο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.