Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ντροπές, κλάματα και ξεσηκωμός στα social media για την γυμνή φωτογράφιση στο «GNTM»

Τους έβγαλαν από τα ρούχα τους στο «GNTM»! Κυριολεκτικά όμως… Τι άλλο θα κάνουν πια στο reality της Βίκυς Καγιά για να διατηρήσουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης;

Στον περσινό κύκλο επεισοδίων η πρώτη δοκιμασία ήταν… ακροβατική, με τις παίκτριες να κάνουν κάθετη πασαρέλα με σκοινιά από ένα ψηλό κτίριο. Φέτος όμως το τερμάτισαν βάζοντας αγόρια και κορίτσια να… τσιτσιδωθούν. Οι συμμετέχοντες, έχοντας ως βοήθεια κάποια φωτογραφία ενός μοντέλου ή celebrity, έπρεπε να γδυθούν μπροστά στο συνεργείο και να δείξουν στους τηλεθεατές αν αξίζουν να συνεχίσουν στον διαγωνισμό μόδας…

Αποτέλεσμα; Ντροπές, κλάματα και φυσικά μεγάλες αντιδράσεις τόσο στα social media όσο και από επαγγελματίες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο της μόδας, οι οποίοι χαρακτήρισαν «κατήφορο» και «βιασμό προσωπικότητας» την εν λόγω δοκιμασία, κατακεραυνώνοντας του ιθύνοντες του πολυσυζητημένου πρότζεκτ. Πρώτος σχολίασε όσα έγιναν στο «Greece’s Next Top Model» ο Σπύρος Πώρος, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. «Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα) με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή τη δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς είναι τουλάχιστον ανήθικο» έγραψε χωρίς να μασά τα λόγια του ο καταξιωμένος φωτογράφος μόδας, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του ως μοντέλο. «Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης» πρόσθεσε στη συνέχεια, παίρνοντας θέση στα όσα γίνονται στο reality μόδας με τους νεαρούς και τις νεαρές που ονειρεύονται καριέρα στο μόντελινγκ.

Μεταξύ εκείνων που συμφώνησαν μαζί του δημόσια, κάνοντας σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, ήταν και ο Βασίλειος Κωστέτσος. «Βιασμός προσωπικότητας. Βιασμός ονείρων. Εξευτελισμός ηθικής και φυσικά παραποίηση του επαγγέλματος μοντέλο… Απλά ΑΙΣΧΟΣ!… Μπράβο, Σπύρο!» σημείωσε στο σχόλιό του ο διεθνούς φήμης Ελληνας σχεδιαστής, ο οποίος συνέχισε την επίθεσή του στο «GNTM» μιλώντας και στο tl!fe:

«Αν υποθέσουμε ότι πρόσφατα ένας παίκτης του “Big Brother” αποβλήθηκε από το παιχνίδι και επενέβη το ΕΣΡ, τότε τι πρέπει να γίνει για τους “κριτές” του “GNTM” οι οποίοι “βιάζουν” καθημερινά σχεδόν και απαξιώνουν αξίες ηθικής και προσωπικότητες με πρόσχημα τη… μόδα! Λυπάμαι! Ενημερώστε τους, τόσο αυτούς όσο και το ΕΣΡ που κοιμάται όρθιο, ότι η “μόδα” απέχει παρασάγγας από το γιαλαντζί reality… μόδας» ανέφερε ο Βασίλειος, στέλνοντας το μήνυμά του και στη Βίκυ Καγιά: «Ασχετα με το τι θέλει η παραγωγή να… μάθει στα επίδοξα μοντέλα, εκτός από το… τσιτσίδι, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη. Πιστεύω η διεθνής καριέρα της να της το δίδαξε αυτό».

Σημειώνεται πως η παίκτρια που δυσκολεύτηκε περισσότερο στη δοκιμασία της γυμνής φωτογράφισης ήταν η Χρύσα Καβράκη και -σύμφωνα με σπόιλερ του «Ευτυχείτε!»- είναι η πρώτη που αποχωρεί από το reality.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα