Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Μέσα στα μέλια η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς

O έρωτας έχει σκοράρει στην καρδιά τους και εκείνοι παίζουν μπάλα στο Instagram με πόζες όλο τρυφερότητα και γλύκα! Ο λόγος για τους Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργο Σαμαρά, που, όπως φαίνεται, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Δεν έχει άλλωστε περάσει παρά σχεδόν ένας χρόνος, όταν στις αρχές του 2020 ο πρώην ποδοσφαιριστής με τη διεθνή καριέρα έκανε πρόταση γάμου στην πόλη των ερωτευμένων, το Παρίσι, στην ηθοποιό σύντροφό του, η οποία είχε πει το μεγάλο «ναι».

Έλα όμως που ήρθε η πανδημία του κορονοϊού για να ακυρώσει τα σχέδιά τους, μια και η Κομμάτα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήθελε να ντυθεί νυφούλα το καλοκαίρι, αλλά με όλα αυτά που ζούμε αναγκάστηκαν και οι δύο να μεταθέσουν τον γάμο τους για το μέλλον, όταν και όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες! Το ζευγάρι, που είναι πάνω από τρία χρόνια μαζί, δεν έχει χάσει τη διάθεσή του για τρυφερά παιχνίδια στον φακό και έτσι η ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό της ένα κλικ που μαρτυρά πόσο «in love» είναι και και οι δύο!

Στο τρυφερό ενσταντανέ, οι followers της είδαν την Κωνσταντίνα να χάνεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της και να του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Και επειδή μια εικόνα δεν είναι αρκετή, έγραψε κάτω από τη φωτό τη λεζάντα «Αυτό το χαμόγελο!», έτσι για να το εμπεδώσουμε και εμείς και οι «ακόλουθοί» της καλύτερα!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα