Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Λένα Ουζουνίδου: «Ας είμαι νταρντάνα. Να πω ότι είμαι ελαφίνα;»

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ με...

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Όταν έχεις παιδί με έναν άνθρωπο, δεν χωρίζεις ποτέ»

Καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου,...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD...

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Άρια Καλύβα για Το Πρωινό: «Κάποιοι θέλουν να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως»

Καλεσμένη στο After Dark, η Άρια Καλύβα μίλησε με...

«Άγριες μέλισσες»: Ο τσιφλικάς του κάμπου παθαίνει έμφραγμα και τον σώζει ξανά η Ασημίνα

Oι «Άγριες μέλισσες» μπήκαν στη μηχανή του χρόνου, μεταφέροντας τους τηλεθεατές στο… 1965 και ο ΑΝΤ1 μπήκε στο κλίμα της εποχής ανεβάζοντας στον λογαριασμό της σειράς στο Instagram φωτογραφίες των κατοίκων του Διαφανίου στα mid sixties!

Ο Μελέτης από Διαφανιώτης έγινε Παριζιάνος και τριγυρνά με δερμάτινα σακάκια, έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του την Ανέτ, ενώ ο Δούκας τα έβαλε με τον χρόνο και δεν έχει ούτε λευκή τρίχα πάνω στο κεφάλι του.

Τα spoilers, όμως, βγαίνουν το ένα μετά το άλλο για τον κραταιό τσιφλικά του κάμπου. Στα προσεχή επεισόδια ο Δούκας παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και αναγκάζεται να εγκαταλείψει την κρυψώνα του και να κατέβει στο χωριό για να ζητήσει βοήθεια.

Εκεί θα έχει μια απροσδόκητη συνάντηση με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα και μάλιστα η νύφη του θα είναι εκείνη που θα του σώσει για δεύτερη φορά τη ζωή!

Ο Δούκας Σεβαστός με την επιστροφή του στο Διαφάνι θα επιδιώξει συνάντηση με τον νέο εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό, με τον οποίο θα κάνει μια μεγάλη διαπραγμάτευση για να πετύχει την αθώωσή του! Δεν θα μπορεί, όμως, να το κουνήσει ρούπι από το σπίτι, διότι θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.