Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Τον έβαλαν σπίτι κι εκείνος πήγε να βιάσει την κόρη τους!

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας Βούλγαρος εργάτης γης, ο οποίος προσπάθησε να βιάσει την ανήλικη κόρη ενός ζευγαριού ομοεθνών του που τον φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, στην περιοχή Μονοδένδρι των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας!

Το βράδυ του Σαββάτου και αφού είχε καταναλώσει μπόλικο αλκοόλ, ο 57χρονος αλλοδαπός μπήκε γυμνός (!) στο δωμάτιο της 13χρονης και επιχείρησε να τη βιάσει. Ευτυχώς, όμως, δεν πρόλαβε να την αγγίξει, καθώς, μόλις τον είδε η μικρή, έβαλε τρομοκρατημένη τις φωνές. Η μαθήτρια ούρλιαζε ασταμάτητα και οι γονείς της όρμησαν ταραγμένοι στο δωμάτιό της για να δουν τι της είχε συμβεί. Όταν είδαν τον φιλοξενούμενό τους να στέκεται χωρίς ρούχα μπροστά τους και μπροστά στην ανήλικη κόρη τους παραπατώντας από το μεθύσι, τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έτσι, όρμησαν πάνω του με λύσσα κάνοντάς τον μαύρο στο ξύλο, με αποτέλεσμα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του, ο εργάτης που καταχράστηκε με τον χειρότερο τρόπο τη φιλοξενία τους να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο τμήμα

Μετά το περιστατικό, που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, οι γονείς της 13χρονης πήγαν γραμμή στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων όπου κατέθεσαν μήνυση.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό εργάτη με τις αρρωστημένες ορέξεις, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.

Η οικογένεια φιλοξενούσε τον τελευταίο καιρό στο σπίτι της στους Γαργαλιάνους τον 57χρονο Βούλγαρο, καθώς ζητούσε δουλειά σε αγροτικές εργασίες. Οπως έγινε γνωστό, ως εκείνο το βράδυ ο Βούλγαρος δεν είχε δείξει στους γονείς της ανήλικης ότι είχε στο μυαλό του νοσηρά σχέδια για την κόρη τους, καθώς μπαινόβγαινε στο σπίτι τους με σεβασμό.

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας Βούλγαρος εργάτης γης, ο οποίος προσπάθησε να βιάσει την ανήλικη κόρη ενός ζευγαριού ομοεθνών του που τον φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, στην περιοχή Μονοδένδρι των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας! Το βράδυ του Σαββάτου και αφού είχε καταναλώσει μπόλικο αλκοόλ, ο 57χρονος αλλοδαπός μπήκε γυμνός (!) στο δωμάτιο της 13χρονης και επιχείρησε να τη βιάσει.

Ευτυχώς, όμως, δεν πρόλαβε να την αγγίξει, καθώς, μόλις τον είδε η μικρή, έβαλε τρομοκρατημένη τις φωνές. Η μαθήτρια ούρλιαζε ασταμάτητα και οι γονείς της όρμησαν ταραγμένοι στο δωμάτιό της για να δουν τι της είχε συμβεί. Όταν είδαν τον φιλοξενούμενό τους να στέκεται χωρίς ρούχα μπροστά τους και μπροστά στην ανήλικη κόρη τους παραπατώντας από το μεθύσι, τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έτσι, όρμησαν πάνω του με λύσσα κάνοντάς τον μαύρο στο ξύλο, με αποτέλεσμα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του, ο εργάτης που καταχράστηκε με τον χειρότερο τρόπο τη φιλοξενία τους να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο τμήμα

Μετά το περιστατικό, που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, οι γονείς της 13χρονης πήγαν γραμμή στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων όπου κατέθεσαν μήνυση.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό εργάτη με τις αρρωστημένες ορέξεις, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.

Η οικογένεια φιλοξενούσε τον τελευταίο καιρό στο σπίτι της στους Γαργαλιάνους τον 57χρονο Βούλγαρο, καθώς ζητούσε δουλειά σε αγροτικές εργασίες. Όπως έγινε γνωστό, ως εκείνο το βράδυ ο Βούλγαρος δεν είχε δείξει στους γονείς της ανήλικης ότι είχε στο μυαλό του νοσηρά σχέδια για την κόρη τους, καθώς μπαινόβγαινε στο σπίτι τους με σεβασμό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...