Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Το ζεύγος Τσίπρα πρόλαβε το λουκέτο στα θέατρα και είδε τους Πανταζάρα – Τρίγγου

Στιλάτοι και fit στην τελευταία (λόγω μέτρων) παράσταση!

  • Από την
    Βίβιαν Μπενέκου

Αδυνατισμένοι και στιλάτοι, Αλέξης Τσίπρας και Μπέττυ Μπαζιάνα πρόλαβαν να δουν παράσταση πριν από το κλείσιμο των θεατρικών σκηνών λόγω των μέτρων!

Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύντροφός του είδαν τα δυο «μελισσάκια», την Ελλη Τρίγγου και τον Αργύρη Πανταζάρα, που πρωταγωνιστούν στις «Αγριες μέλισσες», στη σκηνή του θεάτρου Πορεία, στην παράσταση «This is not Romeo & Juliet». Τρίγγου και Πανταζάρας που έχουν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν, υπό τη σκηνοθετική ματιά του δεύτερου ήταν εξαιρετικοί στο σανίδι!

Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του με την Ελλη Τρίγγου και τον Αργύρη Πανταζάρα

«Μιλώντας με τους συντελεστές θυμήθηκα ένα σύνθημα από μία πρόσφατη συγκέντρωση καλλιτεχνών: “Ζητούνται ηθοποιοί να κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα”. Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα. Η μοναδική απαίτηση που έχει σήμερα η κυβέρνηση της Ν.Δ. από τους καλλιτέχνες -και όχι μόνο- είναι αυτή: Μη μιλάτε, μην αντιδράτε, μη διεκδικείτε» είπε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τα μέτρα, συμπληρώνοντας:

«Ο κόσμος του πολιτισμού βρίσκεται από την αρχή του έτους σε μια ασφυκτική κρίση. Η πανδημία αποδεικνύεται ότι ήρθε ως άλλοθι για μια κυβέρνηση που θέλει να φιμώσει ό,τι δεν ελέγχει. Μια κυβέρνηση που θέλει να ξεμπερδεύει με τον μαζικό, λαϊκό πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να στηρίξει τα σινεμά, τα θέατρα, τους συναυλιακούς χώρους, τους ηθοποιούς, τους τραγουδιστές, τους τεχνικούς, τους ηχολήπτες. Δυστυχώς, σε αυτή τη χώρα το πρόβλημα δεν είναι οι κατ’ επάγγελμα υποκρινόμενοι, αλλά οι καθ’ έξιν υποκριτές, που μάλιστα αυτοανακηρύσσονται σωτήρες».

Ο Αλέξης και η Μπέττυ μίλησαν με τους ηθοποιούς και ένιωσαν τι περνάνε. Μάλιστα η σύντροφος του Τσίπρα, σωστό μοντέλο σε αναλογίες -model material, που θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά-, αποκάλυψε ότι είναι φαν του σίριαλ του ΑΝΤ1 που τα σπάει σε τηλεθέαση!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα