Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Θρίλερ για γερά νεύρα η εξαφάνιση του 50χρονου Ηλία! Οι Αρχές δεν αποκλείουν να έχει πέσει θύμα απαγωγής ή και δολοφονίας

Η σύντροφος του άφαντου άνδρα αποκάλυψε ότι τελευταία ήταν ανήσυχος

Σε θρίλερ με απρόβλεπτη κατάληξη εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 50χρονου Ηλία Μπάνη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 28 Οκτωβρίου από την περιοχή του Ζωγράφου, καθώς οι Αρχές που διεξάγουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δεν αποκλείουν ακόμα και το σενάριο να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας!

Είναι ενδεικτικό ότι η διερεύνηση της υπόθεσης έχει περάσει πλέον από το Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν το μυστήριο με την εξαφάνιση του 50χρονου αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό που θέλει να έχει πέσει θύμα απαγωγής ή κάποιοι να του έκαναν κακό. Μέχρι στιγμής, πάντως, αυτό που γνωρίζουν οι Αρχές από μαρτυρίες και στοιχεία που έχουν στα χέρια τους είναι ότι λίγο προτού χαθούν τα ίχνη του αγνοούμενου πατέρα δύο παιδιών είχε πάει με το αυτοκίνητό του για ψώνια σε κοντινό μανάβικο.

Φ1
Ο αγνοούμενος Ηλίας Μπάνης

Μέσα στο όχημά του, το οποίο βρέθηκε αργότερα παρκαρισμένο στο γκαράζ του σπιτιού του, οι αστυνομικοί βρήκαν απενεργοποιημένα τα δύο κινητά τηλέφωνά του. Ήδη, οι άντρες της Ασφαλείας τα ερευνούν, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν ο εξαφανισμένος άντρας είχε προσωπικές διαφορές με κάποιους ή είχε δεχθεί απειλές. Παράλληλα, στο μικροσκόπιό τους έχουν μπει όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις του και να διαπιστώσουν αν έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως εμφανίζεται πεπεισμένη ότι συνέβη η σύντροφος του 50χρονου.

«Δεν πιθανολογώ ότι εξαφανίστηκε. Τον σύντροφό μου τον απήγαγαν, δεν εξαφανίστηκε. Πρόκειται περί αρπαγής. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάποιος να ζητήσει λύτρα. Δεν γνωρίζω τον λόγο. Φοβάμαι μην του κάνουν ή μην του έχουν ήδη κάνει κακό. Όλοι ανησυχούμε πολύ. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη όσο γίνεται για τα δύο παιδιά μας, που είναι 8 χρόνων και 14 μηνών. Ο σύντροφός μου αυτή τη στιγμή κινδυνεύει» φέρεται ότι κατέθεσε ενώπιον των αστυνομικών.

Επίσης υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα ο 50χρονος, ο οποίος συνεργαζόταν με μάντρα αυτοκινήτων, στην οποία πήγαινε χαλασμένα αυτοκίνητα από το εξωτερικό για να τα επισκευάσουν και στη συνέχεια να τα μεταπωλήσουν, έδειχνε αρκετά ανήσυχος.

Όταν, μάλιστα, τον ρωτούσε τον λόγο που κρύβεται πίσω από αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά του, εκείνος την καθησύχαζε, λέγοντάς της ότι για την κακή διάθεσή του φταίνε η οικονομική κρίση και η πανδημία του κορονοϊού. Ωστόσο, μετά την εξαφάνισή του η γυναίκα φοβάται για τα χειρότερα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...