Ο Νίκος Γεωργιάδης είπε «αντίο» στην εκπομπή της Καινούργιου στο Open

Δεν «ευτυχεί» πλέον!

O Nίκος Γεωργιάδης, συνεργάτης του «Ευτυχείτε!» στο Open, με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καινούργιου, δεν ανήκει πλέον στο πάνελ της εκπομπής.

«Όταν φτάσει η ώρα να πεις αντίο, φύγε ήσυχα, χωρίς φασαρία» ήταν το σχόλιο που έκανε ο ίδιος μέσω Instagram λίγο προτού διαρρεύσει η είδηση του τέλους της συνεργασίας του με το «Ευτυχείτε», μόλις δύο μήνες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής για τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, αποφασίστηκε από τους ιθύνοντες του Open -με αφορμή τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό- να κρατηθούν μόνιμα στο πάνελ οι παλαιότεροι συνεργάτες Γρηγόρης Γκουντάρας και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ενώ οι άλλοι τρεις (Νίκος Γεωργιάδης, Γιάννης Πουλόπουλος και Τζωρτζέλα Κόσιαβα) να μην έχουν καθημερινή παρουσία, αλλά να εναλλάσσονται ανάλογα με τη θεματολόγια.

Και οι πέντε, εξάλλου, έχουν ως αντικείμενο το lifestyle ρεπορτάζ και δεν υπήρχε -εκ των πραγμάτων- αρκετός χρόνος για όλους, με αποτέλεσμα αυτό να προκαλεί ενίοτε δυσαρέσκεια σε κάποιους. Φαίνεται, λοιπόν, πως η τελευταία εξέλιξη με την αλλαγή στο πάνελ ήταν το γεγονός που ώθησε τον Νίκο Γεωργιάδη να αποχωρήσει. Ο ίδιος, ωστόσο, με ανάρτηση στο blog του το βράδυ του Σαββάτου ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα του «Ευτυχείτε!» και ευχαρίστησε τον παραγωγό της εκπομπής Νίκο Κοκλώνη, ενώ τόνισε: «Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους, θα επιλέξω τη σιωπή, όσο και αν μπορεί να θίγομαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, όχι φυσικά από όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...