Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

Βανδή – Μπισμπίκης: Με τα παιδιά τους σε βίλα στην Κρήτη

Έχουν «κολλήσει» στην Κρήτη, στο μέρος που έχει γίνει...

Πόπη Μαλλιωτάκη – Βασίλης Λαζαρίδης: Δείτε το πρώτο teaser τους για το...

Σε ένα διαφορετικό ρόλο αναμένεται να δούμε την Πόπη...

Απόπειρα βιασμού αισθητικού στις τουαλέτες γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της κοσμικής νεολαίας των...

Υπόθεση-σοκ με απόπειρα βιασμού 19χρονης μέσα σε διάσημο κλαμπ,...

Θύμα ερωτικής αντιζηλίας ο Έλληνας ιερέας που πυροβολήθηκε έξω από εκκλησία στη Λιόν

Ο Γεωργιανός δράστης αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει επειδή διατηρούσε δεσμό με την 30χρονη γυναίκα του

«Ροζ» τροπή παίρνει, σύμφωνα με γαλλική εφημερίδα, η απόπειρα δολοφονίας Έλληνα ιερέα έξω από την εκκλησία του στη Γαλλία, την ώρα που οι Αρχές αποκλείουν πλέον την πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος.

Η «Le Parisien» υποστηρίζει ότι ο δράστης πυροβόλησε τον 52χρονο Νικόλαο Κακαβελάκη, διότι ο ορθόδοξος ιερέας είχε ερωτικό δεσμό με τη Ρωσίδα σύζυγό του. Την πληροφορία φαίνεται ότι επιβεβαίωσε στη «Le Parisien» και ο εισαγγελέας της Λιόν Νικολά Ζακέ, που διεξάγει την έρευνα για το συμβάν. «Αποδείχθηκε ότι (ο δράστης) είναι ο σύζυγος μιας γυναίκας που διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα» δήλωσε, προσθέτοντας πως η έρευνα της δικαστικής Αστυνομίας «θα συνεχιστεί, για να καθοριστούν τα κίνητρα και το πώς ακριβώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα.

Το κυνηγετικό όπλο

Ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας αναφέρει ότι δράστης είναι ένας 40χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, που είναι παντρεμένος με Ρωσίδα περίπου 30 ετών. Ο 40χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή, σύμφωνα με τη «Le Parisien», ομολόγησε κατά την κράτησή του ότι το κίνητρό του ήταν η ερωτική αντιζηλία, κατηγορώντας τον Έλληνα ιερέα ότι είχε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του. Έγινε, δε, γνωστό ότι ο 40χρονος πέταξε το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε στον ποταμό Σον.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη του 40χρονου και τον συνέλαβαν στο σπίτι του στη Λιόν την Παρασκευή, αφότου τον κατονόμασε ως φερόμενο δράστη ο Νικόλαος Κακαβελάκης. Ο ιερέας, αφού χειρουργήθηκε, την Τρίτη ήταν σε θέση να μιλήσει, οπότε και οι αστυνομικοί τού πήραν κατάθεση. Σε αυτή, ο Νικόλαος Κακαβελάκης, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται ότι τους έστρεψε προς το σενάριο ενός συζύγου που ζήλευε. Η Ρωσίδα σύντροφος του υπόπτου, όπως αναφέρει η «Le Parisien», κατέθεσε στις Αρχές και επιβεβαίωσε τη μοιχεία. Ο ύποπτος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τόνισε στη γαλλική εφημερίδα ότι «αποκλείει οριστικά το σενάριο τρομοκρατικής ενέργειας» για το περιστατικό.

Επίθεση

Στις 31 Οκτωβρίου, δύο ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστή σε καθολικό ναό στη Νίκαια, άντρας άνοιξε πυρ με κυνηγητικό όπλο εναντίον του Έλληνα ιερέα μπροστά από την ελληνορθόδοξη εκκλησία στο 7ο διαμέρισμα της Λιόν, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα.

Όταν έγινε γνωστό το συμβάν, οι φόβοι ότι επρόκειτο για νέο τρομοκρατικό χτύπημα ήταν έντονοι και υπήρξαν αντιδράσεις διεθνώς που το καταδίκαζαν. Σύντομα, ωστόσο, αστυνομικές και εκκλησιαστικές πηγές είχαν προτρέψει να επικρατήσει σύνεση σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, καθώς δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης και το θύμα, που κατείχε τη θέση του ιερέα στον ναό εδώ και δέκα χρόνια, είχε υποβάλει την παραίτησή του έναν μήνα πριν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο