Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Oι «Σφήκες» του Αρναούτογλου αραιώνουν προσωρινά τις εμφανίσεις τους στην εκπομπή «The 2night show»

Τις… ψέκασαν

Τις «έφαγαν» τα αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε προχθές ο Νίκος Χαρδαλιάς για τις τηλεοπτικές εκπομπές με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού ή το δηλητηριώδες τσίμπημά τους προς τη Ζήνα Κουτσελίνη και η πιπεράτη γλώσσα τους;

Εκτός του «The 2night show» βρίσκονται προσωρινά οι Σφήκες, σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», και το ρεπορτάζ θέλει τα τρία κορίτσια να ενημερώθηκαν από την παραγωγή ότι δεν θα κάνουν άλλα γυρίσματα, ωστόσο ερώτημα παραμένει αν αυτό θα είναι, τελικά, προσωρινό ή μόνιμο.

Κάτι που έχει γράψει εδώ και πολύ καιρό η «Espresso» μετά το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ζήνας Κουτσελίνη από το άβολο τετ α τετ της με τις Σφήκες, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Στην εκπομπή του Star ανέφεραν πως στα επόμενα επεισόδια δεν θα δουν οι τηλεθεατές τα κορίτσια. «Να σημειωθεί ότι είχε γίνει το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τις αιχμηρές ερωτήσεις που της έκαναν και είχε ξεκινήσει μια παραφιλολογία ότι αυτή η ενότητα θα σταματήσει, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Τώρα, λόγω κορονοϊού, τα κορίτσια ενημερώθηκαν ότι (προσωρινά) δεν θα κάνουν άλλα γυρίσματα. Υπάρχουν κάποια μέτρα για τον κορονοϊό που μπορεί να δικαιολογούν την απόφαση, αλλά υπάρχει κι ένα ερώτημα αν είναι αυτός ο λόγος» τόνισαν στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Πάντως, στελέχη του ΑΝΤ1, με τα οποία επικοινώνησε η «Espresso», μας ενημέρωσαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και τα τρία κορίτσια (Χρύσα Κατσαρίνη, Φελίσια Λαπάτη και Super Kikii) θα συνεχίσουν να βρίσκονται κανονικά στη θέση τους, ωστόσο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό οι εμφανίσεις τους θα γίνονται σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».