Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ο Αρναούτογλου «έσταξε… μέλι» για τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου: «Μου έχει αλλάξει τη ζωή»!

Όσοι γνωρίζουν καλά τον έρωτα που ζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πιστεύουν ότι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή και την οικογένειά του έκανε ο δημοφιλής παρουσιαστής, ο οποίος μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Σε μια μοναδική εξομολόγησή του στη «Real News» ο «Mr The 2Night Show» αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του με τον γιο του Αναστάση όσο και στην αγαπημένη του Νάνσυ Αντωνίου, με την οποία, πέρα από το ότι μοιράζεται μαζί της και τη ζωή του, έχει και επαγγελματικά… πάρε δώσε, μια και η σύντροφός του είναι και αρχισυντάκτρια του «σύντροφος» και συνεργάτριά του στο ραδιόφωνο.

Αναφορικά με την επιτυχία της βραδινής εκπομπής του στον ΑΝΤ1 ο «Αρνι» είπε χαρακτηριστικά: «Σ’ αυτήν την επιτυχία μεγάλο ρόλο παίζει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Νάνσυ Αντωνίου. Είναι ένας άνθρωπος που κάνει απίστευτη δουλειά και την κατατάσσω μέσα στις δύο τρεις καλύτερες αρχισυντάκτριες της Ελλάδας – και μιλώ αμιγώς επαγγελματικά. Ο Μανώλης Σκοπελίτης, ο άνθρωπος που κλείνει τους καλεσμένους, που και αυτός είναι τοπ στην ειδικότητά του, παίζει επίσης σημαντικό ρόλο! Δεν μου αρέσει ποτέ να μιλώ για τα προσωπικά μου, ωστόσο η Νάνσυ άλλαξε προς το καλό πολύ τη ζωή μου» εξομολογήθηκε! Όσο για το κεφάλαιο Αναστάσης, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να περιγράψω κάτι για τη σχέση μας. Σκοπός είναι να την περιγράψει αυτός, όταν και αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει για τον πατέρα του. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι περήφανος που είναι γιος μου και ότι ο Αναστάσης μου ζει πάντα μέσα στην ψυχή μου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα