Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

SOS για ένα αγγελούδι! Ο 3χρονος Αλέξανδρος δίνει μάχη με τον καρκίνο και χρειάζεται βοήθεια

Από βρέφος, μόλις 11 μηνών, ο μικρός Αλέξανδρος δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Σήμερα, σε ηλικία 3 ετών, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να συνεχίσει να πολεμάει το «θηρίο» και να μπορέσει να ζήσει κοντά στους γονείς του και στους ανθρώπους που τον αγαπούν.

Το αγοράκι μένει στο Τορόντο, όπου μετανάστευσαν πριν από πέντε χρόνια οι γονείς του από το Ηράκλειο της Κρήτης, για να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους και να φτιάξουν οικογένεια.

Στον Καναδά γεννήθηκε ο μικρός άγγελος κι εκεί τον βρήκε η ύπουλη ασθένεια όταν λίγο πριν κλείσει έναν χρόνο ζωής, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Αν και υποβλήθηκε σε κάποιες θεραπείες, οι οποίες απέδωσαν και είχαν αποτέλεσμα για δύο χρόνια, η ασθένεια επέστρεψε πιο επιθετικά.

Ο μικρός Αλέξανδρος Χουρδάκης αυτή τη στιγμή έχει τραχειοστομία που τον βοηθάει στην αναπνοή, του έχει τοποθετηθεί μηχάνημα στο στομάχι, καθώς δεν επιτρέπεται να λαμβάνει τροφή από το στόμα, ενώ τον υποβοηθάει οξυγόνο καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Η όλη διαδικασία είναι βασανιστική για το αγοράκι, το οποίο πολεμάει την αρρώστια στα ίσια σαν ήρωας, αλλά ψυχοφθόρα και για τους γονείς του. Επίσης, το κόστος είναι τεράστιο!

Η οικογένεια Χουρδάκη μένει στο Χάμιλτον (κοντά στο Οντάριο) και διανύει απόσταση διάρκειας μιάμισης ώρας για να φτάσει στο νοσοκομείο στο Τορόντο. Οπότε, εκτός από τα έξοδα για τον ιατρικό εξοπλισμό που χρειάζεται το παιδί, πολλά είναι και τα χρήματα της μετακίνησης. Η οικογένεια έχει ανάγκη από οικονομική στήριξη και γι’ αυτό γίνεται μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα μέσω εράνου που πραγματοποιείται μέσα από την εφαρμογή gofundme.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.