«Αλλαγές στο Πρωινό λόγω κορονοϊού» (video)

Διαφορετικές οι παρουσίες σήμερα στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά να αναφέρεται στην απουσία των συνεργατών της για προληπτκούς λόγους, καθώς ήρθαν σε επαφή με άτομο που διαπιστώθηκε θετικός στο κορονοϊό.

«Σε αυτή την εκπομπή προσπαθούμε να είμαστε πάρα πολύ σωστοί, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ο Πέτρος Συρίγος, ο Νίκος Παρτσώλης και ο Αλέξης Μίχας διαπίστωσαν ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν έρθει σε επαφή με ένα κρούσμα κορονοϊού, με μια κοπέλα η οποία βγήκε θετική στον COVID-19. Οπότε, μέχρι να βγει το αποτέλεσμα από το μοριακό τεστ, για να είμαστε σωστοί είπαμε να μας δουν από το σπίτι σήμερα» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

https://www.youtube.com/watch?v=YwXMnTKMrtk&feature=emb_logo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...