Ελεύθερος θα κυκλοφορεί ο καθηγητής μουσικής που κακοποίησε σεξουαλικά 9χρονο μαθητή

Με απογοήτευση και οργή άκουσε η οικογένεια του 9χρονου αγοριού, το οποίο φέρεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον καθηγητή μουσικής που του έκανε μαθήματα κιθάρας, την απόφαση του δικαστηρίου με την οποία ο 62χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 χρόνων με αναστολή!

Έπειτα από μαραθώνια διαδικασία, που διήρκεσε ως αργά προχθές, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για βιασμό, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Ωστόσο αποφάσισε να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και με καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ!

Η μητέρα του 9χρονου αγοριού δήλωσε ικανοποιημένη με την καταδίκη του 62χρονου, ο οποίος πλήγωσε ανεπανόρθωτα το μυαλό και την ψυχή του παιδιού της. Ωστόσο, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός θα κυκλοφορεί ελεύθερος ως την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό.

«Είναι άκρως επικίνδυνο»

«Είναι άκρως επικίνδυνο για το παιδί μου, γιατί ζούμε στην ίδια γειτονιά. Μπορεί αύριο εγώ να βγω μαζί με το παιδί μου και να τον δούμε μπροστά μας. Το σπίτι του είναι πέντε στενά μακριά» ανέφερε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν έγινε γνωστή η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης του ανηλίκου. Σύμφωνα με το βούλευμα του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς, κατά τη διάρκεια του τρίτου μαθήματος κιθάρας που έκανε ο 62χρονος σήμερα δάσκαλος μουσικής στον 9χρονο, μέσα στο σπίτι του, στον Κορυδαλλό, ο καταδικασμένος πλέον άνδρας έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε γυμνός στο κρεβάτι του παρακολουθώντας πορνογραφικό υλικό σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Κάποια στιγμή φέρεται ότι κάλεσε κοντά του τον ανήλικο και, αφού τον θώπευσε στα γεννητικά όργανα, άρχισε να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις που προκαλούν αποτροπιασμό. Όταν εκτόνωσε πια τις αρρωστημένες ορέξεις του, ο 62χρονος έπεισε τον μικρό μαθητή να κάνει μπάνιο στο σπίτι του και στη συνέχεια τον συνόδευσε μέχρι τον χώρο εργασίας της μητέρας του. Ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε από την αρχή τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για σκευωρία. «Δεν είναι δυνατόν στα 61 μου ξαφνικά να έγινα παιδόφιλος, δεν προκύπτει από πουθενά» τόνισε στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.