Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Άλκηστις Ζιρώ: «Έχω πολλά κοινά στοιχεία με την.. Κατερίνα» (video)

Η ηθοποιός Άλκηστις Ζιρώ που βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Αγγελική» ως Κατερίνα, μιλάει στην εκπομπή Happy Day για το ρόλο που υποδύεται στο έργο. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων στα κοινά στοιχεία που έχει με το ρόλο της αλλά και πως διαφοροποιείται ο τρόπος με τον οποίο τα εκφράζει.

«Έχω πολλά κοινά στοιχεία με την Κατερίνα, αλλά διαφοροποιείται ο τρόπος με τον οποίο τα εκφράζουμε. Εγώ είμαι λίγο αθυρόστομη, είμαι ο κάφρος της παρέας. Ο μπαμπάς μου λέει πως όταν ανοίγω το στόμα μου βγαίνει ο λιμενεργάτης από μέσα μου. Ο κόσμος με αποκαλεί ηλίθια και χάπατο. Έχει πλάκα που παθιάζεται ο κόσμος. Ο Πάνος Βλάχος με βοήθησε να ξεμπλοκάρω. Είναι τέτοιο το σκαρί μου που δεν παίρνω γραμμάριο. Παλαιότερα με ενοχλούσε που δεν είχα στήθος και πωπό. Μου λένε ότι μοιάζω με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τη Μαντώ Γαστεράτου», δήλωσε η Άλκηστις Ζιρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=DZXG7N763ss

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.



Μποζουκια Αθηνα