Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025

Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

Βανδή – Μπισμπίκης: Με τα παιδιά τους σε βίλα στην Κρήτη

Έχουν «κολλήσει» στην Κρήτη, στο μέρος που έχει γίνει...

Πόπη Μαλλιωτάκη – Βασίλης Λαζαρίδης: Δείτε το πρώτο teaser τους για το...

Σε ένα διαφορετικό ρόλο αναμένεται να δούμε την Πόπη...

Απόπειρα βιασμού αισθητικού στις τουαλέτες γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της κοσμικής νεολαίας των...

Υπόθεση-σοκ με απόπειρα βιασμού 19χρονης μέσα σε διάσημο κλαμπ,...

Ζένια Μπονάτσου για Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Το αίμα νερό δεν γίνεται » (video)

Η Ζένια Μπονάτσου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και μίλησε για την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου «J2US» . Η ίδια στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αείμνηστη γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη τους γονείς της και τη σχέση που έχει σήμερα με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζω γιατί θεώρησα ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελα να με δει. Τώρα το λέω και μουντζώνομαι, αλλά εντάξει… δεν πειράζει. Εννοείται ότι μπαίνω στο youtube και βλέπω τον μπαμπά μου… Με τη μαμά είμαστε μια χαρά… Δεν θα με ενοχλούσε να επισημοποιούσε ενδεχόμενη σχέση της. Εγώ έχω άλλη ιδέα για την έννοια του γάμου. Βέβαια, αν αυτό ήταν που θα την έκανε ευτυχισμένη, ας το έκανε, εμένα δεν θα με πείραζε. Αρκεί ο άνθρωπος αυτός να είναι κάποιος που την σέβεται και την αγαπάει και την προσέχει, γιατί αν δεν είναι έτσι, από μένα θα περάσει πρώτα. Με την Μαρία Ελένη τώρα είναι όλα μια χαρά. Το αίμα νερό δεν γίνεται και πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτό που μένει στο τέλος. Δεν είναι τα υλικά αγαθά που θα μείνουν στο τέλος, τα υλικά αγαθά μπορεί αύριο να χαθούν, τι θα κάνουμε; Θα είμαστε ακόμα τσακωμένοι γι’ αυτά;» δήλωσε η Ζένια.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Η Μαρία Λεκάκη ποζάρει στην Αμοργό στα 55 της μαγιό και κόβει ανάσες

Η Μαρία Λεκάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αμοργό!...

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο