Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Καλεσμένος της Σκορδά τη μπέρδεψε με την Καινούργιου και την αποκάλεσε «Κατερίνα»

Σε γέλια ξέσπασε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ διέγραψε το τατουάζ που έκανε για τον πατέρα του

«Μονοκονδυλιά» διέγραψε από το μπράτσο του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ τον πατέρα του Ντέιβιντ, σβήνοντας ουσιαστικά το τατουάζ που είχε κάνει για να τον τιμήσει.

Η κοινή έξοδος Σεφερλή – Τσαβαλιά βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Σπάνια θεατρική έξοδο έπειτα από καιρό έκαναν ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, που απόλαυσαν τη θρυλική κωμωδία «Τοc Toc», που σκηνοθέτησε και στην οποία

Σκοτεινά σημεία δύο χρόνια μετά τον βιασμό και τη φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Τα πέντε «μουγκά» κινητά

Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από τη φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, εκκρεμούν ακόμα οι απαντήσεις που ενδεχομένως κρύβονται μέσα στις συσκευές πέντε κινητών τα οποία έχουν κατασχεθεί στο πλαίσιο της πολύκροτης υπόθεσης και βρίσκονται ακόμη στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Ρόδου.

Τα πέντε κινητά, τρία από τα οποία ήταν εκτός λειτουργίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι ενός 19χρονου, ο οποίος -μαζί με δύο φίλους του, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο- θεωρείται ύποπτος για τον βιασμό της Ελένης το 2017, δηλαδή έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί από το δίδυμο των τεράτων.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», η δικογραφία παραμένει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου καθώς δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη εργαστηριακά η ανάκτηση όλων των περιεχομένων των κινητών και δεν έχει διαπιστωθεί (αν υπάρχει) έστω και σβησμένο το επίμαχο βίντεο. Πάντως και οι τρεις νεαροί έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά όσα τους αποδίδονται.

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, κατήγγειλε ότι τρεις φίλες της κόρης της που της είχαν τηλεφωνήσει για να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους της είχαν πει ότι η 21χρονη είχε βιαστεί από τρεις νεαρούς τον Νοέμβριο του 2017 και μάλιστα ο βιασμός είχε μαγνητοσκοπηθεί παράνομα. Κατόπιν έμαθε ότι μία 24χρονη ήταν η πρώτη που την είχε ενημερώσει, στις 3 Δεκεμβρίου 2018, ενώ στην πορεία έμαθε και τα ονόματα των άλλων δύο κοριτσιών. Την είχαν ενημερώσει, επίσης, ότι η Ελένη είχε μιλήσει στη μητέρα ενός εκ των τριών φερόμενων ως δραστών του βιασμού και ότι την εκβίαζαν με το «ροζ» βίντεο. Η 24χρονη μάρτυρας είχε τονίσει ότι η Ελένη φοβόταν μήπως της κάνουν κακό τα τρία αυτά άτομα και γι’ αυτό τον λόγο δεν υπέβαλε μήνυση.

Η ίδια φέρεται ότι κατέθεσε σε άλλο στάδιο της έρευνας πως η αδικοχαμένη κοπέλα από το Διδυμότειχο της είχε αναφέρει πως κάποια στιγμή, ενώ διασκέδαζε στη Παλιά Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που τη μετέφεραν στο σπίτι της. Εκεί πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει ενώ είχαν κάνει σεξ, χωρίς όμως να μιλήσει για βιασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».