Ο Αργύρης Πανταζάρας μιλάει για την οικογένεια του (video)

Ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και την Φαίη Σκορδά. Ο καλλιτέχνης μίλησε για την οικογένεια του και την επαγγελματική του πορεία αναφέροντας στην παρουσιάστρια πως αν και μόλις 32 ετών δεν νιώθει και τόσο νέος.

«Κάθε φορά που μπαίνω σε μια δουλειά αισθάνομαι πάντα ότι ξεκινάω από την αρχή, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετράμε τα χιλιόμετρα πτήσης που λέμε. Η αλήθεια είναι ότι έχω “ψηθεί” αρκετά, έχει να κάνει με τα σωθικά μέσα σου, πώς ψήνονται ή πώς καίγονται» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για το πόσο υποστηρικτική ήταν η οικογένεια του στην επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, καθώς και για τα αδέρφια του.

«Έχω άλλα τρία αδέρφια, είμαστε τέσσερις. Ασχολούνται με τα δικά τους, η αδερφή μου είναι ηθοποιός, είναι η Ίριδα Πανταζάρα, αυτή άνοιξε τον δρόμο, ο αδερφός μου είναι φωτογράφος και μόνιμός μου συνεργάτης και ο μικρός μου αδερφός τώρα ενηλικιώθηκε και πάει να γίνει επιστήμονας», είπε ο ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=QQ5ZO-YVC1M

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...