Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Χάρης Ρώμας: «Όταν αποφάσισα να επιστρέψω στην τηλεόραση κανένας δεν πέταγε την σκούφια του» (video)

Καλεσμένος στο «Σημείο Συνάντησης», ο Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά για την επιστροφή του στις τηλεοπτικές οθόνες. Ο επιτυχημένος ηθοποιός που βλέπουμε στην αγαπημένη σειρά «Το καφέ της Χαράς», αναφέρθηκε στην πρόταση ενός καναλιού που την απέρριψε και για την επιστροφή του στον ANT1 που πλέον θεωρεί πως είναι το σπίτι του.

«Όταν αποφάσισα να επανέλθω, μου είπε η τηλεόραση “καλά, δεν σε περιμένουμε και με ανοιχτές αγκάλες”! Δηλαδή, όλοι με ακούσανε, τύπου “respect, τι έχετε να μας προτείνετε;” Αλλά κανένας δεν πέταγε την σκούφια του. Πολύ γρήγορα ξεχνιέσαι. Τελικά, είπα να κάνω μια δουλειά με ένα κανάλι που με παρέσυρε, πώς λέμε το ρέμα; Ε, το χρήμα, αλλά όχι μέχρι τέλους. Μόλις κατάλαβα ότι καλλιτεχνικά και αισθητικά και ηθικά θα ήταν μια καταστροφή, αυτή η συναναστροφή, είπα, όχι! Ούτε τα λεφτά ούτε τη δουλειά. Και γύρισα στον Ant1 που πράγματι είναι το σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα