Υπόθεση Παντελίδη: H Φρόσω Κυριάκου περνά στην αντεπίθεση και καταθέτει υπόμνημα

Στα άκρα οδηγείται η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και τη Φρόσω Κυριάκου, μετά τη μαρτυρία-φωτιά ενός 50χρονου, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι στο τιμόνι του μαύρου SUV στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 33χρονος τραγουδιστής καθόταν η 25χρονη σήμερα κοπέλα!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 50χρονος, ο οποίος αναμένεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση-θρίλερ που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, εργαζόταν ως σερβιτόρος στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη της Γλυφάδας όπου πέρασε την τελευταία νύχτα του ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης, προτού «σβήσει» στην άσφαλτο. Στην ένορκη κατάθεση που έδωσε στις 3 Δεκεμβρίου φέρεται ότι υποστήριξε πως ως το πρωί σέρβιρε ποτά σε όσους κάθονταν στο τραπέζι με την πράσινη τσόχα και έπαιζαν χαρτιά. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος, όπως κατέθεσε ο 50χρονος σερβιτόρος, έδειχνε να είναι μεθυσμένος.

Η Φρόσω Κυριάκου

«Βρισκόμουν στο σπίτι, εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ. Φαινόταν μεθυσμένος» ανέφερε αρχικά ο μάρτυρας και αμέσως μετά έδωσε τη δική του εκδοχή για τα τραγικά γεγονότα του μοιραίου πρωινού, λίγο πριν χάσει τη ζωή του ο 33χρονος τραγουδιστής:

«Κατά τις 07.30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν (ενν. ο Παντελής Παντελίδης και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο). Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος, που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω».

Απόφαση

Ο 50χρονος εξήγησε και τι τον οδήγησε στην απόφαση να μιλήσει ύστερα από τόσο καιρό.
«Τον Οκτώβριο μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο κ. Λύτρας, και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα, και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω» ανέφερε στην κατάθεσή του, την οποία δημοσίευσε το protothema.gr. Όσα υποστήριξε εξετάζονται με προσοχή από την Εισαγγελία, ενώ πληροφορίες θέλουν, εκτός από τον εν λόγω μάρτυρα, να έχουν καταθέσει για την υπόθεση του τροχαίου τουλάχιστον άλλα δύο ή τρία άτομα.

Η Μίνα Αρναούτη

Την ίδια ώρα, η Φρόσω Κυριάκου φέρεται ότι είναι αποφασισμένη να περάσει στην αντεπίθεση, καταθέτοντας ως το πρωί της ερχόμενης Τρίτης υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Μέσω αυτού θα επιχειρήσει να αντικρούσει την κατάθεση του 50χρονου σερβιτόρου και θα περιγράψει τι έγινε το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου 2016. Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές θα περιμένουν να δουν αν η εισαγγελική Αρχή θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή θα την αφήσει στο αρχείο.

Οι συγγενείς του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή ότι δεν οδηγούσε εκείνος το τζιπ στη στροφή του θανάτου. Μετά την απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών να βάλει την υπόθεση στο συρτάρι, κρίνοντας αβάσιμη τη μήνυσή τους σε βάρος της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου (για ψευδορκία και ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αντίστοιχα), είχαν προσκομίσει μια μαρτυρία αυτόπτη, που φέρεται ότι είχε δει τη Φρόσω να βγαίνει από το τζιπ από τη θέση του οδηγού. Όμως, ακόμη και όταν η υπόθεση μπήκε τελεσίδικα στο αρχείο από τον εισαγγελέα Εφετών, επέμεναν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής, καταθέτοντας πρόσφατα και αγωγή σε βάρος της 25χρονης συνεπιβάτιδάς του.

Αρχίζει (;) σήμερα η συζήτηση των αγωγών

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συζήτηση των αγωγών αποζημίωσης που έχουν ανταλλάξει η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, η ασφαλιστική εταιρία και τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στο μοιραίο SUV στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 33χρονος τραγουδιστής.

Όμως, πιθανότατα, η διαδικασία δεν θα διεξαχθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού και θα προσδιοριστεί σε νέα δικάσιμο.
Η πρώτη αγωγή, ύψους 1.100.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από τη Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας, η δεύτερη, ύψους 100.000 ευρώ, από τη Φρόσω Κυριάκου επίσης κατά της ασφαλιστικής εταιρίας, ενώ η τρίτη αγωγή, ύψους 600.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας και της Φρόσως Κυριάκου, για την οποία οι συγγενείς του τραγουδιστή είναι πεπεισμένοι ότι καθόταν στη θέση του οδηγού.

Η εκδίκαση των τριών υποθέσεων έχει ήδη πάρει μια αναβολή, καθώς η εταιρία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το τζιπ είχε απαντήσει με αγωγή κατά της οικογένειας Παντελίδη, ζητώντας να της καταβάλει τυχόν αποζημίωση που θα επιδικαστεί στις δύο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...