Σάββατο, 9 Αυγούστου, 2025

F1στη Μύκονο για καλό σκοπό

Πιστοί στο ραντεβού τους όπως κάθε χρόνο, πιλότοι θρύλοι...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου στο Open, έπειτα από 21 χρόνια στο «Καλημέρα, Ελλάδα»

Να που βρέθηκε τελικά η παρτενέρ του Σπύρου Χαριτάτου,...

Ηλιάκη και Κρατερός με την… τσίμπλα στο μάτι

Νωρίς νωρίς θα ξυπνούν η Μαρία Ηλιάκη και ο...

Aρναούτη – Κυριάκου θα μηνύσουν τον σερβιτόρο που λέει ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης

Στην αντεπίθεση περνούν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, μετά την κατάθεση μάρτυρα ότι δεν καθόταν ο Παντελής Παντελίδης στο τιμόνι του μοιραίου SUV στο οποίο σκοτώθηκε ο τραγουδιστής το πρωί του τροχαίου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Μίνα Αρναούτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κοπέλες ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις κατά του μάρτυρα και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να επαναλάβουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τη δική τους εκδοχή για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο και να απαντήσουν στους ισχυρισμούς του.

Η Μίνα Αρναούτη, που, σύμφωνα με τον μάρτυρα ήταν εκείνη που οδηγούσε το αυτοκίνητο, απάντησε και μέσω facebook. «Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000, γεγονός που δηλώνει, όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα. Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού» έγραψε σε ανάρτησή της.

Η Φρόσω Κυριάκου

«Πού ήταν τόσο καιρό;»

Επίσης, σχολιάζοντας όσα είπε ο μάρτυρας, διερωτήθηκε πού ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια που η υπόθεση του θανάτου του Παντελίδη απασχολεί την κοινή γνώμη και γιατί δεν κατέθεσε νωρίτερα.

Ο 50χρονος μάρτυρας, που φέρνει πάλι στο φως την υπόθεση του τροχαίου, ήταν τη μοιραία βραδιά υπεύθυνος για τις μάρκες στο σπίτι όπου βρισκόταν ο τραγουδιστής μαζί με τις δύο κοπέλες κι έπαιζαν χαρτιά. «Εγώ τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν και παρατήρησα ότι όταν ο Παντελίδης έφτασε σε ένα διάζωμα από χαλίκι, σκόνταψε και έπεσε με τα γόνατα. Πήγα τον σήκωσα, περπατούσε μόνος του, αλλά τρεκλίζοντας, όπως οι μεθυσμένοι. Τον βοήθησα να μπει στη θέση του συνοδηγού στο αμάξι που βρισκόταν περίπου σε απόσταση δέκα μέτρων από το χαλίκι. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω κάθισε η Μίνα Αρναούτη» φέρεται ότι δήλωσε.

Ο 50χρονος σερβιτόρος δίπλα στον Παντελίδη τη μοιραία νύχτα

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την κατάθεση του 50χρονου, ο λόγος που τον έκανε να μιλήσει έπειτα από τόσο καιρό ήταν η προσέγγιση του δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη, ο οποίος του έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόταν στο σπίτι τη συγκεκριμένη μέρα. «Μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα, και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω» είπε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Αντώνης Σαμαράς: Πέθανε η κόρη του, Λένα, σε ηλικία 34 ετών

Η κόρη του Αντώνη Σαμαρα, Λένα, άφησε την τελευταία...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...

Τουρίστες χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού προς τη χώρα μας

Η Ελλάδα, η ομορφότερη χώρα του κόσμου. Η Αθήνα,...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...