Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

«Νερό και αλάτι»! Η Ζήνα επιστρέφει στο πλατό του «Άρνι»

Ο… δολοφόνος λένε ότι γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. Στην περίπτωση της Ζήνας Κουτσελίνη, η επιστροφή θα γίνει με πολύ καλές προθέσεις, και ας πάνε στην ευχή τα παλιά….

Μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή «The 2Night Show», στις 30 Σεπτεμβρίου, λόγω της παρεξήγησής της με τη γυναικεία σατιρική ομάδα Σφήκες, που την ανάγκασε να διακόψει το γύρισμα, η παρουσιάστρια του Star θα εμφανιστεί ξανά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά από του… χρόνου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δυναμική οικοδέσποινα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» δέχθηκε πρόσκληση για να είναι καλεσμένη στη late night εκπομπή που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου, δηλαδή με την έναρξη της β’ τηλεοπτικής σεζόν για τον ΑΝΤ1 και τον Αρναούτογλου!

Ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν θα άφηνε σε καμία περίπτωση να αιωρείται στο τηλεοπτικό τοπίο η παρεξήγηση με τη Ζήνα (και μάλιστα, χωρίς δική του ευθύνη), κι έτσι φρόντισε να αποκατασταθούν τα πράγματα, μια και εκτιμά ιδιαίτερα την Κουτσελίνη και είχε αισθανθεί άσχημα με όσα είχαν συμβεί!

Αδιανόητο

Το περιστατικό που είχε ανάψει φωτιές έλαβε χώρα όταν η Ζήνα Κουτσελίνη είχε βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του Αρναούτογλου. Πριν από τη συνέντευξή τους, στο πλατό είχε βρεθεί απέναντι στις Σφήκες. Εκεί, οι ερωτήσεις με σεξουαλικό περιεχόμενο είχαν κάνει την Κουτσελίνη να αισθανθεί πολύ άβολα, με αποτέλεσμα να μη συνεχιστεί το γύρισμα, μια και εκείνη είχε αποχωρήσει φανερά ενοχλημένη!

Η ίδια μάλιστα, ύστερα από μερικές ημέρες, είχε διευκρινίσει πως εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και τη δική της δημοσιογραφική οντότητα. Πλέον, όλα είναι «περασμένα ξεχασμένα» και οι δυο τους θα τα πουν στο πλατό χωρίς να… καιροφυλακτούν οι «Σφήκες».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα