Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι: «Μετά από πολυήμερη νοσηλεία επέστρεψα, επιτέλους στην...

Η Σία Κοσιώνη εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σπίτι...

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πάρτι έκπληξη για τα 92α του γενέθλια

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου για να γιορτάσουν τα 92α γενέθλιά του και εκεί τον περίμενε μία έκπληξη.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο μετά τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του

Ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά το ατύχημα που είχε και του στοίχισε κάποια δάχτυλα από το ένα του χέρι έκανε επέμβαση και έβαλε πρόσθετα μέλη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το συμβόλαιό της με τον ALPHA και...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αναφέρθηκε στο πρώτο της συμβόλαιο με τον ALPHA και στην αμοιβή της.

Χαμός για το ντουέτο του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Βόσσου στο «J2US»

Η δημόσια επίθεση του Βαγγέλη Περρή στον Νίκο Κοκλώνη με αφορμή την επανένωση της Σοφίας Βόσσου με το «φιλαράκι» της, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, στο «J2US» του Open, έκανε έξαλλο τον τελευταίο, ο οποίος απάντησε στον συνεργάτη της Φαίης Σκορδά χωρίς να μασήσει τα λόγια του!

Όπως υποστήριξε, μέσω του «Πρωινού», ο Βαγγέλης Περρής, τον ενόχλησε που ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη στο ντουέτο της Βόσσου με τον Μικρούτσικο. «Δεν γίνεται να είναι η Σοφία Βόσσου κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από αυτές τις συνθήκες, να κάνουν ντουέτο, να τραγουδάνε το “Φιλαράκι” και να τραγουδάει μαζί τους ο Νίκος Κοκλώνης και το πλάνο να δείχνει μία τον Κοκλώνη, μία τον Μικρούτσικο και τη Βόσσου φωτογραφία. Είναι τεράστιο λάθος» είπε χαρακτηριστικά.

«Εκείνη τη στιγμή η ουσία ήταν η επανασύνδεση μέσω τραγουδιού δύο ανθρώπων. Η παρεμβολή ενός ανθρώπου που ήταν άσχετος με τη δυάδα, δεν ήξερε καν τα λόγια. Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης, αποτραβιέται ο παρουσιαστής. Κάθεσαι και παρακολουθείς, δεν μετέχεις, είσαι στην άκρη και καταλαβαίνεις ότι η στιγμή αυτή είναι μεγαλύτερη από τη δική σου παρουσία» πρόσθεσε θορυβημένος ο Βαγγέλης Περρής.

Ξέχασε τους στίχους

Φαίνεται όμως ότι στον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν άρεσε καθόλου η παραπάνω τοποθέτηση και σε τηλεοπτική εμφάνισή του υπερασπίστηκε θερμά τον παρουσιαστή του Open.

«Δεν είναι λογικό ότι αφού ήταν δίπλα μου θα τραγουδούσε; Λένε δεν ήξερε τους στίχους. Δεν είναι τίποτα να ξεχάσεις τους στίχους. Εγώ, που είναι δικά μου τα τραγούδια, φοβόμουν μη δεν θυμηθώ τους στίχους. Αυτός που έκρινε ξεπερνάει τόσο εύκολα τη δυναμική της στιγμής και μένει στο ότι ο Νίκος ξέχασε τους στίχους. Πες ότι αυτό ήταν μουντζούρα, δεν το έχω δει. Δεν ήταν θέμα του Νίκου, ήταν του σκηνοθέτη. Ο Νίκος τι να κάνει, να εξαφανιστεί; Σε μια ζωντανή εκπομπή ξεχνάς τη μαγεία της στιγμής και κάνεις σκηνοθετικές παραινέσεις; Αντί να βγει κάποιος και να πει κάτι για τον Νίκο, αν τον έχει άχτι, να μην ψάχνει αιτία και αφορμή μια στιγμή που είναι κοινή για όλους μας. Μην τη φαρμακώνει. Εγώ ευχαριστώ τον Νίκο, γιατί ήταν δική του πρωτοβουλία. Εγώ δεν μπορούσα να το σκεφτώ, γιατί ήξερα ότι η Σοφία ήταν άρρωστη. Σιγά που είχε ανάγκη ο Κοκλώνης να βγει στο πλάνο για να φανεί» ανέφερε ο Ανδρέας, δίνοντας έτσι «πληρωμένη» απάντηση στον Περρή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».