Οι πρώτες φωτογραφίες της Κρυσταλλίας με τον νεογέννητο γιο της!

Η Κρυσταλλία διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς έφερε στον κόσμο τον γιο της. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, δυο φωτογραφίες που κρατάει στην αγκαλιά της τον μονάκριβο της. Η ίδια ωστόσο, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο περιγράφοντας την δίκη της περιπέτεια με τη δύσκολη γέννα που είχε.

«Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή!!! Κι εγώ σαν καλό παιδάκι από τη χαρά μου τους άφησα να με φέρουν στο σπίτι τα Χριστούγεννα για να μπορεί και η μαμά να με φωτογραφίσει στο δέντρο που τόσο άχτι το είχε…!!! Γεννήθηκα στις 22/12/20 στις 21:41 μετά από αρκετό κόπο αλλά η μαμά μου είχε δίπλα της την καλύτερη ομάδα!!! Τον πολύτιμο γιατρό της Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που ήταν στο πλάι της μαζί με τον μπαμπά μου πάνω από 12 ώρες που εγώ προσπαθούσα να βγω!!! Τη μαία της Χριστίνα αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που την βοήθησαν και την έκαναν να νιώσει άνετα και ασφαλής και είχαν και ωραία ενέργεια. Τους φίλους των γονιών μου που συνέχεια επικοινωνούσαν και είχαν τη σκέψη τους σε μένα, στη μαμά και το μπαμπά μου!!! Αλλά και όλους τους φίλους που έστελναν στη μαμά μου τις ευχές και τη σκέψη τους!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλές γιορτές!!! Ο μπέμπης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.