Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Αλλοδαπός προσπάθησε να βιάσει νεαρό σε καλύβα στον Δομοκό

Ταινία τρόμου θυμίζει η υπόθεση της περίεργης εξαφάνισης δύο Πακιστανών εργατών γης από την καλύβα όπου έμεναν δίπλα σε μία κτηνοτροφική μονάδα στον Παλαμά Δομοκού.

Όπως όλα δείχνουν, ο ένας αλλοδαπός, ηλικίας 38 ετών, επιτέθηκε στον άλλο, ηλικίας 20 ετών, με σκοπό να τον βιάσει και μάλιστα μετέδιδε σε… ζωντανή μετάδοση τις πράξεις του μέσω βιντεοκλήσης!

Από το οπτικοακουστικό υλικό διαπιστώθηκε ότι ο μικρότερος Πακιστανός αντέδρασε στη σεξουαλική επίθεση του μεγαλύτερού του άνδρα, αλλά ακόμα παραμένει άγνωστο ποιος σκότωσε ποιον, καθώς και οι δύο έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Πάντως, οι κηλίδες αίματος στην καλύβα όπου έμεναν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα.

Τα ξημερώματα

Η τοπική Αστυνομία κινητοποιήθηκε με καθυστέρηση έξι ημερών, καθώς ενημερώθηκε ανήμερα τα Θεοφάνια από έναν 42χρονο Πακιστανό ότι ένας φίλος του στην πατρίδα του είχε παρακολουθήσει σε live μετάδοση τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς όλα όσα είχαν συμβεί στην καλύβα, μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 42χρονος, ο συμπατριώτης του είχε επικοινωνήσει από το Πακιστάν μέσω βιντεοκλήσης με τον 38χρονο, ο οποίος έδειχνε μεθυσμένος και μάλιστα εκείνη τη στιγμή φαινόταν να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 20χρονο ομοεθνή τους. Τότε ξέσπασε μεταξύ τους άγριος καβγάς, καθώς ο νεαρός επιτέθηκε στον επίδοξο βιαστή του.

Παρ’ όλα αυτά, παραμένει άγνωστη η συνέχεια, αφού η βιντεοκλήση διακόπηκε. Πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δύο Πακιστανοί είχαν αγοράσει μεγάλη ποσότητα τσίπουρου από καφενείο του χωριού για να γιορτάσουν στην καλύβα τους την αλλαγή του χρόνου. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν ύστερα από έξι μέρες βρήκαν κηλίδες αίματος μέσα και έξω από την καλύβα όπου έμεναν οι δύο άντρες, ενώ στο εσωτερικό βρήκαν ένα ματωμένο σκεπάρνι, αίμα πάνω στα στρώματα και ματωμένα ρούχα.

Οι δύο αλλοδαποί ήταν άφαντοι, όπως και το ποδήλατο του 20χρονου, γεγονός που μαρτυρά ότι ο ένας από τους Πακιστανούς σκότωσε τον άλλον και ο δράστης εξαφανίστηκε με το ποδήλατο, αφού προηγουμένως ξεφορτώθηκε το πτώμα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο τελευταίος άνθρωπος που τους είδε είναι ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας όπου εργαζόταν, ο 38χρονος Παναγιώτης Παπαλέξης. «Με ρώτησε αν μπορεί να φιλοξενήσει έναν φίλο του που ερχόταν από την Τουρκία και δέχτηκα. Τους είδα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όλα ήταν μια χαρά. Την άλλη μέρα είχαν εξαφανιστεί» δήλωσε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα