Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Survivor: Βγαίνει από το νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπανκό

Στο νοσοκομείο βρέθηκε για δεύτερη φορά η Κάτια Ταραμπανκό, λόγω του προβλήματος υγείας της.

Το μοντέλο βρέθηκε σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε στη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του Survivor.

Το πρωί της Παρασκευής, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι η Κάτια Ταραμπανκό βγαίνει στο νοσοκομείο αλλά ακόμα δεν επιστρέφει στην παραλία και πρώτα θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν το μοντέλο θα παραμείνει στο στο Survivor.

«Αυτό που μόλις μου ήρθε εμένα σε μήνυμα είναι ότι έχει φύγει η Κάτια από το νοσοκομείο ή ότι φεύγει σε λίγα λεπτά επακριβώς και ότι δεν θα πάει στην παραλία θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρών και αναμένουνε. Δεν λέω ότι  θέλει να κάνει οικειοθελής αποχώρηση γιατί εγώ έμαθα ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κατάστασή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν ήταν καθόλου ήρεμη και τους έλεγε πως θέλει να φύγει. Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν φύγει», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα