Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Κάτια Ταραμπάνκο: «Στεναχωριέμαι που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω» (video)

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε ξεχωρίσει στο στίβο μάχης από το πρώτο αγώνισμα στο «Survivor». Ωστόσο, εδώ και λίγες μέρες ή ίδια έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης λόγω  προβλήματος υγείας και βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο. Το μοντέλο, μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το «Survivor»  στην εκπομπή «Love it». 

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι απλά πως με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έχασα πολλά κιλά, έδωσα το 100% μου από την αρχή και αυτό ήταν το λάθος μου. Γιατί μου έφυγε η ενέργεια πολύ γρήγορα. Το Survivor είναι οξύμωρο να λέγεται “παιχνίδι” γιατί ήταν πραγματικά επιβίωση. Πραγματικά πεινάσαμε. Πραγματικά κοιμόμασταν στο πάτωμα είναι όλα πραγματικά. Στεναχωριέμαι που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω.

Έπεσα από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής πιθανώς έχει τους δικούς του λόγους. Θα ήθελα να τον ρωτήσω γιατί χρησιμοποίησε τόσο ακραίο χαρακτηρισμό για εμένα. Είναι ακραίο να έχεις τέτοια άποψη για κάποιον που τον ξέρεις απειροελάχιστες μέρες. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω τις γυναίκες. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Είναι ακραίο να πεις ότι δεν αγαπάω το γυναικείο φύλο και ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες, και να μείνω εγώ μόνη μου…. είναι λίγο ακραία όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα