Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Πονοκέφαλος» στον Alpha για τις εκπομπές των Στεφανίδου, Παπαγεωργίου και Μελέτη

Τι κοινό έχουν η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ελεονώρα Μελέτη; Και οι τρεις κινούνται στον μαγικό κατά τα άλλα αριθμό 7, που όμως στην τηλεόραση έχει αρνητικό πρόσημο!

Οι τρεις δημοφιλείς παρουσιάστριες δεν λένε να ξεκολλήσουν από το 7% της τηλεθέασης στον Alpha, καθώς οι εκπομπές τους «T Live», «Pop up» και «Μεσάνυχτα» δεν μπορούν να πάρουν την ανιούσα και να κάνουν ένα μεγάλο άλμα από τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης στα διψήφια.

Αποτέλεσμα; Το κλίμα είναι αρκετά άσχημο λόγω των χαμηλών τηλεθεάσεων στην πρωινή, τη μεσημεριανή και τη late night ζώνη αντίστοιχα! Επικοινωνιακά τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού δεν του φέρνουν την τηλεθέαση και τη διαφήμιση που περίμεναν οι ιθύνοντες και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατεί έντονος προβληματισμός σε στελέχη για το τι μέλλει γενέσθαι με τις παρουσιάστριες που δεν έφεραν τα αναμενόμενα στη θεαματικότητα. Hδη, όπως ακούγεται, διαβάζουν ρήτρες και συμβόλαια και σκέφτονται τα επόμενα βήματά τους.

Kρυφός άσος

Αυτό που ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού είναι ότι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπάρχει ένας κρυφός άσος… Οπως λέγεται, της έχει προταθεί να παραμείνει στο κανάλι μόνο αν βρεθεί κάποιο συγκεκριμένο ξένο φορμάτ που κριθεί ότι της ταιριάζει, όπως ένα ριάλιτι, μόδας, ομορφιάς ή μεταμορφώσεων. Με την Ελεονώρα Μελέτη τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή μη αναστρέψιμη, ενώ για την Τατιάνα Στεφανίδου ευελπιστούν σε ανάκαμψη!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».