Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Νέο «φάουλ» Μητσοτάκη! Παρευρέθηκε σε τραπέζωμα στο σπίτι του Χρ. Στεφανάδη στην Ικαρία

Η οργή των Ελλήνων πολιτών από τη νέα πρόκληση του πρωθυπουργού και την «αδυναμία» του να κατανοήσει ότι είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει πρώτος τα μέτρα τα οποία αποφασίζει έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Μετά την ανεμελιά της Πάρνηθας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς ενσυναίσθηση, την ημέρα που αποφάσισε να κλείσει στα σπίτια τους από τις έξι το απόγευμα περισσότερους από τους μισούς Έλληνες, την ημέρα που οι νεκροί από τον κορονοϊό έφτασαν τους 6.000, αποφάσισε, ως άλλος Λουδοβίκος, να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια όλες τις απαγορεύσεις που ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες.

Με μια κουστωδία κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, υπό τη συνοδεία μουσικής, εν είδει λαϊκού πανηγυριού, διέσχισε τον παραλιακό δρόμο στον Εύδηλο Ικαρίας και στη συνέχεια κατέληξε σε γλέντι στο σπίτι του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Όλα λάθος. Ολα κακώς καμωμένα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακάθησε σε γεύμα με περισσότερους από 30 συνδαιτυμόνες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται όλοι αυτοί που σηκώνουν το δάχτυλο και στοχεύουν τους πολίτες, μιλώντας για ατομική ευθύνη.
Στην ευωχία, πρώτος και καλύτερος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο άνθρωπος που έχει τσακωθεί με την αλήθεια και έχει εκτελέσει τη λογική, και μαζί του ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, που ενημερώνει καθημερινά για την πορεία των εμβολιασμών.

Ήταν εκεί και ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης, ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο βουλευτής και οικοδεσπότης των πλέον των 30, που παρακάθισαν στο τραπέζωμα, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Μεσάνυχτα Σαββάτου μοίρασαν τη δήλωση του οικοδεσπότη καθηγητή Καρδιολογίας οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου, γιατί οι φωτογραφίες και το βίντεο από το «ικαριώτικο πανηγύρι» του πρωθυπουργού είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τα πιο ήπια σχόλια εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν «ντροπή» και «αίσχος».

Η δήλωση Στεφανάδη ήταν ανάλογη της πράξης όλων τους, στα όρια της γελοιότητας. «Κρατήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κάθισαν σε διαφορετικά τραπέζια». Λύστε μας μια απορία: Οι υπόλοιποι Έλληνες μπορούν να διοργανώσουν τσιμπούσι με 30 νοματαίους στο μπαλκόνι τους ή θα πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους σε πρόστιμα;

Ανάλογης «ευφυΐας» ήταν και η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη: «Ηταν μια πρόσκληση του βουλευτού, την οποία δέχτηκε ο πρωθυπουργός, πραγματοποιώντας το γεύμα σε υπαίθριο χώρο με χρήση μάσκας, την οποία και έβγαλαν μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος».

Ενημερώνουμε τον κ. Ταραντίλη ότι αυτό δεν επιτρέπεται για τους κοινούς θνητούς και συνεχίζουμε με την κατακλείδα της προσπάθειάς του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: «Σε κάθε περίπτωση, στις μελλοντικές περιοδείες του πρωθυπουργού θα καταβληθεί κάθε δυνατή φροντίδα, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί καμία εσφαλμένη εικόνα». Δεν εξηγείται αλλιώς: Στο Μαξίμου πρέπει να έχουν βάλει στοίχημα ότι θα ξεπεράσει και τον Πέτσα…

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.




Μποζουκια Αθηνα