Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ηλιάννα Ζέρβα: Κλέβει την παράσταση στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό των Πάζη-Αντωνιάδη με...

Θεαματικές είναι οι εμφανίσεις της Ηλιάννας Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Η Ζέτα Δούκα προς Κυριάκο Μητσοτάκη: «H δικαιοσύνης οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά»

Με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και πολλοί καλλιτέχνες αποκάλυψαν ότι έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά και ψυχολογική και λεκτική βία.

Την αρχή έκανε η Ζέτα Δούκα όταν κατήγγειλε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία.

Δύο εβδομάδες αργότερα από την αποκάλυψη της η γνωστή ηθοποιός ζητάει από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να πάρουν θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θεάματος.

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τους Ασκούς του Αιόλου αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για κακοποιητικές πράξεις που τους έχουν συμβεί πολλά χρόνια πριν, με αποκορύφωμα κάποιες από αυτές που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τον χρόνιο φόβο τους αλλά και το έλλειμμα του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά. Με όλο τον σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι και σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένα κράτος δικαίου όπου όλοι οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων» γράφει χαρακτηριστικά στο story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα