Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απαντά στις φήμες για εγκυμοσύνη (video)

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Τις φήμες αυτές πυροδότησε και ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με λίγο φουσκωμένη κοιλίτσα. Η ίδια ωστόσο όλο αυτό το διάστημα δεν είχε πάρει θέση για όλα όσα γράφονται και ακούγονται.

Παρ’ όλα αυτά αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Μέσα από μια σειρά stories που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει.

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να λύσουμε μια παρεξήγηση. Ότι αφορά την προσωπική μου ζωή, το έχω ξαναπεί ότι δε θέλω να ξαναναφερθώ γιατί δεν θα ήθελα να ξαναδώ κανένα ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο κανένα εξευτελιστικό άρθρο και γενικότερα να γίνεται η ζωή μου σαπουνόπερα στις εκπομπές, κάτι χειρότερο από το τόλμη και γοητεία. Ότι αφορά την εγκυμοσύνη, που είδατε και την κοιλίτσα, δεν είμαι έγκυος και όταν έρθει το ευτυχές γεγονός θα το μάθετε στα βαφτίσια» λέει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα