Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Χάρης Ρώμας: «Η Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει» (video)

Τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λινγάδη και τις βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό σχολίασε το πρωί της Δευτέρας ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα». Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και στην στάση που κρατάει η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

«Η υπουργός Πολιτισμού έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Η κ. Μενδώνη έχει παραιτηθεί αυτή τη στιγμή στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του Πολιτισμού. Στην πραγματικότητα, έχει φύγει από το πόστο της και φαντάζομαι ότι πλέον είναι τυπική η διαδικασία, έως ότου να ζητήσει την παραίτησή της και ο Πρωθυπουργός. Διότι, και την ίδια δεν την συμφέρει πλέον να παραμένει εκεί ως σάκος του μποξ. Η Μενδώνη ήταν από την πρώτη στιγμή που μπήκε σε αυτό το πόστο, σάκος του μποξ.

Φαίνεται πως η ίδια δεν έχει το πολιτικό ένστικτο για να μπορέσει να τοποθετηθεί σωστά. Δεν έκανε, βέβαια, και τα κατάλληλα πράγματα για να φτιάξει την εικόνα της ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια θετικά πράγματα να επιδείξει η θητεία της. Στην πραγματικότητα έχει αναλωθεί σε μια σειρά από άκομψα σχόλια, όπως αυτά με τα «μαύρα» που παίρνουν οι καλλιτέχνες. Μπορεί εν μέρει μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά έχει σημασία πώς το λες και πότε το λες, σε ποια στιγμή τα λες. Φαίνεται πως η ίδια δεν έχει το πολιτικό ένστικτο για να μπορέσει να τοποθετηθεί σωστά και με τον κατάλληλο τρόπο τη στιγμή που πρέπει. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν πολιτικό», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Σχετικά με όσους λένε πως οι άνθρωποι του χώρου του θεάματος γνώριζαν τη δράση του σκηνοθέτη-ηθοποιού, ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε: «Να απαντήσω πρώτα προσωπικά. Εγώ δεν το ήξερα και είμαι 38 χρόνια στον χώρο, μάλιστα, αν το ήξερα, θα ήταν σίγουρα διαφορετική η αντιμετώπισή μου απέναντί του. Σίγουρα δεν θα είχα ένα φιλικό χαμόγελο. Όχι, δεν το ξέραμε όλοι. Δεν μπορεί να γίνεται πολιτική με φήμες. Αν το ήξεραν κάποιοι και ήταν σίγουροι, θα έπρεπε είτε να το καταγγείλουν, είτε να το μεταφέρουν στο υπουργείο Πολιτισμού. Τώρα είναι η στιγμή να σπάσει το απόστημα. Ο Λιγνάδης είναι η κορυφή ενός παγόβουνου. Είναι η στιγμή να καθαρίσει ο τόπος από αυτό το πράγμα και να μπουν κάποια πλαίσια που να προστατεύουν τα νέα παιδιά… Ο Δημήτρης ακολουθεί τη μοίρα των ρόλων που έπαιξε – του Μακμπέθ και του Οιδίποδα. Γνώρισαν την απόλυτη καταξίωση για να καταλήξουν στην κατηφόρα»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...