Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν πρέπει να περπατάμε με σκυμμένο κεφάλι»

Ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Ειδικές Αποστολές». Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε «ανοιχτά» για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος τις τελευταίες μέρες, σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική, λεκτική και σωματική βία και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Από τη στιγμή που έχεις ακούσει κάτι μέχρι να φτάσεις στο να δεις στην τηλεόραση έναν άνθρωπο να συλλαμβάνεται, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση. Όταν σε μία θεατρική παράσταση υπάρχουν νέα παιδιά που βιώνουν μια παραβατική συμπεριφορά και δεν μπορούν να αντιδράσουν, πρέπει κάποιος να τους προστατεύσει.

Δεν γνωρίζαμε, είχαμε ακούσει φήμες. Ίσως κάποιοι γνώριζαν. Όταν ήρθαν οι πρώτες καταγγελίες σαστίσαμε. Γιατί και αυτά που διαβάζαμε ήταν ασύλληπτα, προσπαθούσα να συμπιέσω στο κεφάλι μου όλα αυτά που διάβαζα για να τα καταλάβω.

Παγώνουμε. Δεν μπορείς να μη νιώσεις αγανάκτηση με αυτά που ακούς. Δεν μπορώ να μην πιστέψω τα παιδιά που βγήκαν και μίλησαν. Δεν μπορώ να μην πιστέψω τη γλώσσα του σώματος. Δεν μπορεί να τρελάθηκαν ξαφνικά όλα αυτά τα παιδιά και να λένε ασυναρτησίες. Θέλω να πω σε όλους τους ηθοποιούς ότι δεν πρέπει να περπατάμε με σκυμμένο κεφάλι, γιατί το θέατρο είναι ένας υπέροχος τόπος γεμάτος σπουδαίους ανθρώπους.

Δεν θα πρέπει να φτάσουμε στην αντίπερα όχθη, στον κανιβαλισμό. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν ουσία, στις καταγγελίες που έχουν πάει στη Δικαιοσύνη.

Όταν κάποιος είναι πολύ γνωστός σκηνοθέτης, είναι διάσημος ηθοποιός, μεγάλος παραγωγός και από τα χέρια του περνάνε πολλές παραγωγές από το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, μέσα σε διαδρομή 30 χρόνων, θα περάσουν από αυτόν τον άνθρωπο πάρα πολλοί ηθοποιοί. Πολλοί από αυτούς, έχει ακουστεί, ότι έπαιρναν τα μπουμπούκια, τα νέα παιδιά, τον ανθό του θεάτρου και τον στραπατσάριζαν ψυχικά. Αυτό είναι έγκλημα», ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα