Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Φίρμες της πίστας «ξεσάλωναν» σε κορονοπάρτι οργίων με ναρκωτικά!

Δεν ήταν απλώς ένας από τους πιο γνωστούς προμηθευτές ναρκωτικών των VIP σε Αθήνα και Πειραιά ένας 38χρονος Αλβανός, αλλά φέρεται ότι συμμετείχε και σε κρυφά κορoνοπάρτι, που διοργανώνονταν με τη συμμετοχή πασίγνωστων τραγουδιστών κατά τη διάρκεια της καραντίνας και κατέληγαν σε ομαδικά όργια!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εδώ και λίγο καιρό στη διάθεσή τους πληροφορίες για τη δράση του Αλβανού, ο οποίος έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές για υποθέσεις εμπορίας και διακίνησης εκατοντάδων κιλών κάνναβης, ενώ τον έβλεπαν να μπαινοβγαίνει σε διάφορα σπίτια και να φεύγει πρωί. «Στα ίδια σπίτια μπαινόβγαιναν και πολλά γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής ζωής. Για τα συγκεκριμένα πάρτι ακούγονταν πολλά, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα» δήλωσε ένας αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης επιβεβαιώθηκαν όταν κατάσχεσαν τα δέκα κινητά τηλέφωνα του 38χρονου αλλοδαπού και των δυο συνέργων του, ενός 56χρονου και της 47χρονης συζύγου του, οι οποίοι κατηγορούνται ότι το τελευταίο εξάμηνο διακινούσαν κοκαΐνη, κάνναβη και χάπια σε Αθήνα και Πειραιά. Κατά την έρευνα που έκαναν στα σπίτια των συλληφθέντων σε Πειραιά και Ρέντη βρέθηκαν ένα κιλό και 140 γραμμάρια κοκαΐνη, τέσσερα κιλά και 30 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, 188 ναρκωτικά χάπια, 1.005 ευρώ, τρεις ζυγαριές ακριβείας, ένα μαχαίρι, ένα ξύλινο σφυρί, δύο πλαστά δελτία ταυτότητας και ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στα τηλέφωνα του 38χρονου επιβεβαίωσαν πολλές από τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στα αυτιά των αστυνομικών για «κλειστά» πάρτι επωνύμων με σεξουαλικά όργια και ναρκωτικά.

Συχνοί πελάτες

Οπως πληροφορήθηκε η «Espresso», το πελατολόγιο του κυκλώματος δεν ήταν περιορισμένο και φαίνεται ότι είχε αποκτήσει πολύ καλή φήμη για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Ανάμεσα στους πιο συχνούς πελάτες του Αλβανού είναι τουλάχιστον τέσσερις γνωστοί Ελληνες τραγουδιστές. Μάλιστα, και ο ίδιος ο 38χρονος συμμετείχε στα όργια που διοργάνωνε, είτε ως παρτενέρ των διάσημων προσώπων είτε ως… παρατηρητής! «Είναι στην ευχέρεια του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση πώς θα κινηθεί όσον αφορά τις επαφές του κινητού τηλεφώνου αλλά και το υλικό» σχολίασε αστυνομικός της Δίωξης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα