Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σοκάρει η αποκάλυψη του Ανδρέα Φυλακτού για κύκλωμα που «ψάρευε» θύματα με δέλεαρ ρόλους (video)

Νέα βόμβα έριξε στον χώρο της τέχνης ο Κύπριος ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού, μιλώντας δημόσια για έναν πασίγνωστο σκηνοθέτη από την Ελλάδα και έναν Κύπριο που έπαιζε τον ρόλο του «μεσολαβητή», οι οποίοι κανόνιζαν οντισιόν της… ακολασίας με δέλεαρ ρόλους!

Οπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, ο Κύπριος μεσολαβητής ψάρευε θύματα σε Ελλάδα και Κύπρο για λογαριασμό δύο σκηνοθετών, ένας εκ των οποίων βρίσκεται ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης. Ο δεύτερος γνωστός σκηνοθέτης φέρεται ότι εμπλέκεται σε άγριες σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις νεαρών ηθοποιών από Ελλάδα και Κύπρο. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο αναμένεται να κινηθούν άμεσα οι νομικές διαδικασίες και να βγει το πρόσωπό του στο φως της δημοσιότητας, καθώς σε βάρος του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις κυπριακές Αρχές που έχουν δεχτεί τις σχετικές καταγγελίες.

Το «τυρί» στη φάκα της ακολασίας και της σεξουαλικής βίας ήταν ένας ρόλος που επιθυμούν διακαώς πολλοί νεαροί με όνειρα και φιλοδοξίες. Αυτός ο ρόλος που υπόσχονταν οι καταξιωμένοι σκηνοθέτες ήταν το μέσο με το οποίο παρέσυραν τους νεαρούς στα μονοπάτια της σεξουαλικής βίας και της κακοποίησης.

Ο Ανδρέας Φυλακτού αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία, λέγοντας ότι το διάστημα 2008-2009 τον προσέγγισε τηλεφωνικά ο «διαμεσολαβητής» που, αν και δεν τον γνώριζε, του πρότεινε ένα ραντεβού με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη για να πάρει έναν ρόλο.

Του ζήτησε να γδυθεί

Ο ηθοποιός δέχτηκε ανυποψίαστος να συναντηθεί με τον σκηνοθέτη στο σπίτι του στην Αθήνα και, όταν έφτασε στην πόρτα, εκείνος τον υποδέχτηκε φορώντας ένα μπουρνούζι.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο αχόρταγος σκηνοθέτης ζήτησε από τον Ανδρέα Φυλακτού να γδυθεί με το πρόσχημα να δει το σώμα του, χωρίς να του πει κουβέντα για τον υποτιθέμενο ρόλο ή για ποιο έργο πρόκειται. Βλέποντας ότι η οντισιόν πάει… αλλού, ο Κύπριος ηθοποιός ζήτησε να ντυθεί και να φύγει από το σπίτι, όπως και έγινε. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με όλους τους νεαρούς, σύμφωνα με τον Κύπριο ηθοποιό. «Οταν μοιράστηκα αυτό το γεγονός με συναδέλφους, υπήρξε ιστορία που ο συνάδελφος δεν το αντέκρουσε όπως εγώ και να σηκωθεί να φύγει και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Από το ίδιο άτομο. Η μια περίπτωση έγινε στην Ελλάδα και η άλλη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης στην Κύπρο» είπε ο Ανδρέας Φυλακτού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, όπου μίλησε ο Ανδρέας Φυλακτού, σε βάρος του συγκεκριμένου σκηνοθέτη υπάρχουν και άλλες καταγγελίες και μάλιστα κοινός παρονομαστής ήταν η… υποδοχή των νεαρών πάντοτε με μπουρνούζι, που προφανώς ήταν μέρος των φαντασιώσεών του!

Αναφορικά με τον «διαμεσολαβητή», οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε από την Κύπρο, όπου κινείτο στους καλλιτεχνικούς χώρους ως μάνατζερ νεαρών ηθοποιών, και κάποια χρονική περίοδο έφτασε και στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρουν οι καταγγελίες, ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει να «προμηθεύει» τους δύο συγκεκριμένους σκηνοθέτες με νεαρούς άντρες που ονειρεύονταν καριέρα ηθοποιού και εκείνοι ξεσπούσαν πάνω τους τις άγριες και διεστραμμένες σεξουαλικές ορμές τους.

Οι Αρχές της Κύπρου εξέδωσαν το διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Αθηναίου σκηνοθέτη, όταν ενημερώθηκαν για τις καταγγελίες του Ανδρέα Φυλακτού σε ραδιοφωνική εκπομπή της Κύπρου. Τότε κάλεσαν τον ηθοποιό να καταθέσει όσα γνωρίζει και προχώρησαν οι διαδικασίες. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Ανδρέας Φυλακτού έχει ήδη αναφέρει δημόσια ότι συγκεκριμένος άνθρωπος προσπάθησε να τον στείλει για πρόβες στον χώρο του Δημήτρη Λιγνάδη, όμως ο ίδιος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να το πληρώσει εργασιακά. «Μετά την άρνησή μου άλλαξαν πολλά στον εργασιακό μου χώρο. Ακολούθησε η υποτίμηση, η λασπολογία και έκλεισαν πόρτες» πρόσθεσε ο ηθοποιός προ ημερών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...