Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Λούκας Γιώρκας: «Ζω τον έρωτα όπου κι αν βρίσκομαι» (video)

Στον καναπέ του «Happy Day» κάθισε το πρωί της Παρασκευής ο Λούκας Γιώρκας. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε άλλα, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι στην προσωπική του ζωή δεν είναι μόνος και ζει τον έρωτα όπου και αν βρίσκεται.

«Έπαθα υποθερμία στα γυρίσματα του νέου μου video clip. Ήταν μια ωραία εμπειρία γενικότερα. Είχαμε γυρίσματα και απαιτούσαν να είμαι μέσα στο νερό αρκετές ώρες. Αυτό έγινε τον Δεκέμβριο. Από την αδρεναλίνη δεν ένιωθα οτιδήποτε, αλλά στο τέλος ο οργανισμός βαράει κόκκινο. Υπήρχε ομάδα δυτών και είδε ότι έχασα τον έλεγχο του σώματος. Μου έλεγαν ότι πρέπει να σταματήσουμε και τους είπα όχι συνεχίζουμε. Η υποθερμία δεν χρειάζεται νοσηλεία. Έχω τέτοιο πάθος με αυτό που κάνω και επιμονή που δεν έχω όρια. Πρέπει να έχω ανθρώπους δίπλα μου να μου βάζουν όρια.

Είμαι πολύ καλά. Ζω τον έρωτα όπου κι αν βρίσκομαι. Τι σημαίνει πολύς καιρός; Είμαι περισσότερο από ένα μήνα σε σχέση. Πάντα όταν μπαίνεις σε μια σχέση πιστεύεις ότι είναι η γυναίκα της ζωής σου, τώρα τι έρχεται είναι θέμα δικό σου και του ανθρώπου σου», είπε ο Λούκας Γιώρκας.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα