Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Δημήτρης Σκουλός πατέρας για δεύτερη φορά- Οι πρώτες δηλώσεις του! (video)

Μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της γυναίκας του, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στη «Φωλιά των Κου-Κου».

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM επέλεξε την ημέρα που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες για να μοιραστεί του ευτυχές γεγονός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται η κόρη του Μαϊρα να φιλά την κοιλίτσα της συζύγου του και ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα ο Δημήτρης Σκουλός μοιράστηκε τη χαρά του αποκαλύπτοντας πως σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς ενός ακόμα κοριτσιού.

«Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχε ο κόσμος. Και εμένα ο κόσμος μου είναι τα κορίτσια μου. Είναι η έμπνευση μου, η χαρά μου, το γέλιο μου, η λαχτάρα μου, η αρμονία μου……. Για αυτό είμαι τρισευτυχισμένος που θα φέρουμε στον κόσμο μια γυναίκα ακόμα», έγραψε στη φωτογραφία.

Στις πρώτες του δηλώσεις στη «Φωλιά των Κου-Κου» ανέφερε πως: «Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας και εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι αν κάνουμε άλλο παιδί θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι αλλά δε το λέγαμε. Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι, Εγώ τις γυναίκες τις λατρεύω. Η δουλειά μου έχει να κάνει με γυναίκες, ζω με γυναίκες μόνος μέσα στο σπίτι, η ζωή μου έχει μόνο γυναίκες και στην οικογένειά μου. Τι να λέμε. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στον έκτο. Φουσκώνουμε. Η εγκυμοσύνη της είναι πολύ καλή, όπως και στην πρώτη. Όλα πάνε καλά, είναι θηρίο το Τζελλάκι μου, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το χαίρεται πάρα πολύ».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα