Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Θα ψάξουν σε πηγάδια την «άφαντη» Αρτέμιδα!

Βήμα προς βήμα πρόκειται να ερευνηθεί το ερχόμενο Σάββατο από ομάδες εθελοντών η περιοχή όπου φέρεται ότι κινήθηκε η Αρτεμις Βασίλη, προτού χαθούν μυστηριωδώς τα ίχνη της το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου.

  • Από τον
    Γιάννη Κωτσαλά

H πρωτοβουλία για μια ευρείας κλίμακας έρευνα με τη συμμετοχή ικανού αριθμού εθελοντών ανήκει στον ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη και τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου, οι οποίοι συνδράμουν την οικογένεια Βασίλη στην προσπάθεια να εντοπίσουν τα ίχνη της 19χρονης.

«Θα κινηθούν τρεις ομάδες στην περιοχή της Παιανίας, με σημείο αναφοράς το πολυκατάστημα που φέρεται ότι ήθελε να επισκεφθεί η Αρτεμις. Στην επιχείρηση θα συμμετέχει και ο ΟΦΚΑΘ και ο πρόεδρός του Χρήστος Ράμος, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία από έρευνες, αλλά και το Silver Alert με τον πρόεδρο Γεράσιμο Κουρούκλη, που με drone θα κινηθεί από αέρος στην περιοχή, προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα» εξηγεί στην «Espresso» o έμπειρος ερευνητής.

Πρόκειται για μια περιοχή αρκετά ερημική και αραιοκατοικημένη, στην οποία μάλιστα υπάρχουν και πάρα πολλά παλιά πηγάδια. Εκεί αναμένεται να ψάξουν πιθαμή προς πιθαμή οι εθελοντές, καθώς, σύμφωνα με όσα είπε ο υπεύθυνος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ», η κοπέλα τού ζήτησε οδηγίες για το πώς θα πάει στο πολυκατάστημα. Πρόκειται για μια σημαντική μαρτυρία που κατέγραψε η εκπομπή και ίσως η μοναδική που θέλει την Αρτέμιδα να κινείται προς το συγκεκριμένο πολυκατάστημα. Θα μπορούσε, όμως, η ευρύτερη περιοχή να κρύβει μια απάντηση που όλοι απεύχονται;

«Εκ φύσεως υποστηρίζω το καλό σενάριο για την κοπέλα, ωστόσο οφείλουμε να ερευνήσουμε κάθε ενδεχόμενο, καθώς και η αξιόπιστη πληροφορία που έφτασε στην Αγγελική Νικολούλη τη “στέλνει” προς αυτήν την περιοχή. Δεν μπορούμε να μην εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και το πιο αρνητικό» τονίζει ο πρέσβης καλής θέλησης του Silver Alert Γιώργος Τσούκαλης.

Η εξαφάνιση της Αρτέμιδος θεωρείται από τις πλέον δυσεπίλυτες υποθέσεις, καθώς είναι ελάχιστες οι μαρτυρίες για τη 19χρονη, που λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Μοιραία, ένα από τα σενάρια που εξετάστηκαν είναι και το να ήθελε να κάνει κακό στην εαυτό της, αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη.

«Η εικόνα που έχω από την οικογένεια δεν οδηγεί σε αυτό το ενδεχόμενο. Πρόκειται για μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια και από το προφίλ της Αρτέμιδος δεν προκύπτει ότι την απασχολούσε κάτι που θα την ωθούσε στο να κάνει κακό στον εαυτό της. Αλλωστε, δεν είχε δείξει τέτοια στοιχεία το διάστημα πριν από την εξαφάνισή της» λέει ο ερευνητής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Στην παρούσα φάση και παράλληλα με την έρευνα της Αστυνομίας εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια. Ακόμα και η πιο αόριστη πληροφορία πρέπει να διασταυρώνεται και να ελέγχεται, καθώς όσο μεγαλώνει ο χρόνος από την ημέρα της εξαφάνισης τόσο περισσότερο δυσκολεύει η υπόθεση.

«Φιλτράρουμε τις πληροφορίες και τις ερευνούμε παράλληλα» λέει ο κ. Τσούκαλης και συμπληρώνει: «Θα εξετάσουμε και μια μαρτυρία για την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλά θολά σημεία, όπως αυτό με το μαύρο αυτοκίνητο που φέρεται να προσέγγισε την κοπέλα τις κρίσιμες ώρες πριν από την εξαφάνιση».

Η συνάντηση των εθελοντών και όσων ακόμα θέλουν να βοηθήσουν στην έρευνα του Σαββάτου έχει οριστεί για τις 8 το πρωί κοντά στο πολυκατάστημα της περιοχής που θα ερευνηθεί και είναι σημαντικό να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...