Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Είχα αποφασίσει να τα παρατήσω μετά από μια εμπειρία με τον κύριο Λιγνάδη» (video)

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στην εκπομπή «Love it», μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι υπήρξε μαθητής Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή και πως εξαιτίας ενός περιστατικού που συνέβη σε μία οντισιόν, αποφάσισε να παρατήσει την υποκριτική.

«Εγώ έχω υπάρξει μαθητής του Λιγνάδη και έχω υπάρξει με πολλούς από αυτούς που έχουν ακουστεί και με πολλούς που δεν έχουν ακουστεί. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις. Στα 24 μου είχα αποφασίσει να τα παρατήσω μετά από μια εμπειρία με τον κύριο Λιγνάδη, μια audition όπου βρισκόντουσαν και άλλοι τρεις σκηνοθέτες μπροστά και ακόμα 40 άτομα, μερικοί εκ των οποίων βγαίνουν στην τηλεόραση και μιλάνε.

Με παίρνει μετά από μια εβδομάδα από το γραφείο του κύριου Κούρκουλου η γραμματέας του και με παρακαλά να πάω να με δει ο κύριος Κούρκουλος. Μπαίνω μέσα στο γραφείο του, καθισμένος, εγώ ένα παιδάκι, ήδη έχοντας αποφασίσει πολλά πράγματα και έχοντας μια ίσως στεναχώρια. Μου λέει “δεν πρόκειται να φύγεις”. “‘Ναι πρόκειται να φύγω δεν θέλω να συνεχίσω” του είπα. Και μου απάντησε, “όχι δε κατάλαβες, ξέρω πολύ καλά τι έχει συμβεί, με πήραν οκτώ άνθρωποι τηλέφωνο, μου είπαν τι έγινε, δε θα σε αφήσω να φύγεις”. Λέω «θα φύγω», χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και μου είπε, “δεν κατάλαβες καλά, θα κάτσεις εδώ και θα κάνεις αυτό που σου λέω”. Εγώ έβαλα τα κλάματα μπροστά του και του είπα, “κύριε Κούρκουλε, δε θέλω, δε μπορώ, η καρδιά μου και η ψυχή μου δεν αντέχει”. Έχω περάσει πολλά πράγματα, ξεκινάμε από τον κύριο Λιγνάδη και συνεχίζω…», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής ο ηθοποιός.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.