Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δέσποινα Τσολάκη: «Έτσι γλίτωσα από… πονηρή «οντισιόν» του Σπυρόπουλου»

Η συνεργασία με την αξέχαστη Αλίκη, η γνωριμία με τον νεαρό -τότε- ηθοποιό και η «πρόταση» από πρώην διευθυντή της ΕΡΤ.

«Oταν πληροφορήθηκα τις καταγγελίες εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση, έπαθα σοκ» δηλώνει στην «Espresso» η Δέσποινα Τσολάκη, εξηγώντας αμέσως μετά και τον λόγο που είχε αυτή την αντίδραση: «Τότε συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος αυτός είχε προσπαθήσει να παρασύρει και μένα στο παρελθόν σε μία από αυτές τις “πονηρές” οντισιόν του».

  • Από τον
    ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Στον απόηχο των καταγγελιών για γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, η πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα και καρδιακή φίλη του Σπύρου Μπιμπίλα περιγράφει τη δική της εμπειρία με τον γνωστό πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, τον οποίο «έδειξαν» για σεξουαλική παρενόχληση η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη, η Παναγιώτα Βλαντή και άλλες γυναίκες.

«Δεν είχε δώσει αφορμή»

Όπως μας λέει η Δέσποινα Τσολάκη, η πρώτη γνωριμία τους έγινε λόγω της συνεργασίας που είχε εκείνη με την αείμνηστη πλέον εθνική μας σταρ. «Εγώ είχα περάσει πρώτη ως εξαιρετικό ταλέντο σε οντισιόν της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Εκεί γνώρισα και τον Κώστα, όταν ήταν ακόμη πολύ νέος. Η Αλίκη μού είχε αδυναμία και τον έστελνε με τη Mercedes να έρθει να με πάρει από το σπίτι μου, στο Μοσχάτο, για να βγούμε το βράδυ να φάμε. Βέβαια, τότε ο Σπυρόπουλος ήταν σύντροφός της και δεν είχε δώσει καμία αφορμή για να σκεφτεί κάποιος κάτι αρνητικό γι’ αυτόν» αναφέρει η ξανθιά ηθοποιός και σοπράνο.

«Καιρό μετά, όταν είχε “φύγει” πια η Βουγιουκλάκη, βρεθήκαμε τυχαία στον δρόμο και μου λέει: “Δεσποινάκι, τι κάνεις; Ετοιμάζω κάτι, πέρασε για οντισιόν”. Συγκεκριμένα, μου είπε να πάω σε ένα γραφείο, αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου στα βόρεια προάστια. Μου ζήτησε όμως να φορέσω κορμάκι και να πάω. Όταν μου το είπε αυτό, κάπως πονηρεύτηκα, γιατί φαινόταν ότι είμαι γυμνασμένη λόγω του χορού και με τα ρούχα μου, δεν χρειαζόταν δηλαδή το κορμάκι για να το διαπιστώσει κάποιος. Δε μου άρεσε αυτό, λοιπόν, και για παν ενδεχόμενο πήρα μαζί μου στην οντισιόν μια φίλη μου, μεγαλύτερη σε ηλικία από μένα» συνεχίζει την περιγραφή της η Δέσποινα. Όσο για την αντίδραση του Κώστα Σπυρόπουλου όταν την είδε μπροστά του με… ενισχύσεις;

«Μασούσε τα λόγια του»

«Μόλις μας αντίκρισε, τα έχασε. Ποιο έργο και ποια οντισιόν; Άλλαξε κουβέντα και φύγαμε έτσι. Δεν έγινε ούτε οντισιόν ούτε συνεργασία. Μασούσε τα λόγια του στη συνάντησή μας, προφανώς γιατί κατάλαβε πως δεν μπορούσε να κάνει αυτό που είχε στο μυαλό του. Όταν πρόσφατα πληροφορήθηκα τις καταγγελίες για εκείνον, σκέφτηκα πως είχα δίκιο τελικά που πονηρεύτηκα τότε».

Ωστόσο, η Δέσποινα Τσολάκη δεν γλίτωσε τελικά την παρενόχληση. Μπορεί να ξέφυγε, όπως υποστηρίζει, από την «πονηρή» οντισιόν του Κώστα Σπυρόπουλου, αλλά της την… έπεσε απροκάλυπτα άλλος και μάλιστα καθόλου τυχαίος.

«Μου έχει τύχει περίπτωση παρενόχλησης από πρώην διευθυντή της ΕΡΤ. Πήγα να του ζητήσω δουλειά και μου πρότεινε να πάμε να φάμε μαζί το βράδυ. Εγώ λοιπόν, που ήμουν και πιο μικρή τότε, του λέω: “Δεν ήρθα εδώ για να φάω, αλλά για να δουλέψω”. Ε, αφού δεν ήθελα το… φαγητό, δεν πήρα και τη δουλειά» μας λέει με νόημα η ίδια, ενώ δεν παραλείπει να ταχθεί και δημοσίως υπέρ του καρδιακού φίλου της και προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα. «Νομίζω πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήξερε τι άλλο να πει και να κάνει προκειμένου να δικαιολογήσει όλο αυτό το κακό που έχει προκαλέσει γύρω του και βρήκε να κατηγορήσει τον Σπύρο Μπιμπίλα. Ο άνθρωπος αυτός έκανε εγκλήματα, όπως τον κατηγορούν. Ήταν μεγάλη βλακεία που αποκάλεσε τον Σπύρο μέτριο ηθοποιό, δεν αξίζει ούτε καν να το συζητάμε αυτό, γιατί ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι σπουδαίος ηθοποιός» τονίζει.

«Τέτοια μεγάλα ονόματα σαν του Λιγνάδη να μας λείπουν στον χώρο, καλύτερα οι “μέτριοι” που είναι και αληθινοί άνθρωποι. Εγώ είμαι 30 χρόνια φίλη με τον Σπύρο Μπιμπίλα, δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς φέρθηκε σε μένα, στο παιδί μου. Όταν είχα ένα τροχαίο, ήταν κοντά μου, το παιδί μου δεν το άφησε ποτέ χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα ή στα γενέθλιά του, ήταν σαν πατέρας για εκείνον, πάντα με αξιοπρέπεια, σεβασμό και εκτίμηση. Εμένα είναι οικογένειά μου ο Σπύρος, τρώμε μαζί, έχουμε κοιμηθεί μαζί και χαίρομαι που τώρα έγιναν γνωστές σε όλους η καλοσύνη και η αγάπη που έχει για όλους: ανθρώπους και ζώα» καταλήγει η γνωστή ηθοποιός και σοπράνο.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα