Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

«Ξεσαλώματα» για τρίτη φορά σε νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων εν μέσω πανδημίας (video)

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open με προκλητικές σκηνές από το κορονογλέντι που στήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Bella Vita στην οδό Λιοσίων, το οποίο βρέθηκε για τρίτη (!) φορά να λειτουργεί εν μέσω lockdown κάτω από τη μύτη των αρμόδιων Αρχών!

Κατά την έφοδο που έκαναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής οι ελεγκτές της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο υλικό που κατέσχεσαν από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού οι εικόνες θύμιζαν έντονα εποχές προ κορονοϊού! Οι εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου βρίσκονται κανονικά στα πόστα τους και όλοι οι πελάτες διασκέδαζαν με την ψυχή τους, ενώ μια καλλίγραμμη τραγουδίστρια τα έδινε όλα πάνω στην πίστα, λες και δεν υπάρχει πανδημία!

Δευτερόλεπτα μετά την έφοδο των ελεγκτών οι περίπου 20 θαμώνες κάθισαν σαστισμένοι στους καναπέδες του κέντρου, ενώ οι άνδρες του υπουργείου Ανάπτυξης μοίραζαν πρόστιμα. Ως υπεύθυνοι του χώρου εμφανίζονται δύο Αλβανοί, εκ των οποίων ο ένας προέβαλε τη δικαιολογία ότι επρόκειτο για… ιδιωτικό πάρτι και ότι τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των θαμώνων!

«Ζητήθηκε από τη διεύθυνση να κάνουμε ένα πριβέ πάρτι. Σε αυτόν τον χώρο χωράνε 300-350 άτομα, αλλά βρίσκονταν εκεί 15-20 άτομα. Ημασταν τουλάχιστον πέντε μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλο!» δικαιολογήθηκε, ενώ παραδέχθηκε ότι η Αστυνομία είχε ελέγξει το κατάστημα άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν επιβάλλοντας τα ανάλογα πρόστιμα.

Μετά το σφράγισμα του νυχτερινού κέντρου υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι σε αυτό τραγουδούσαν ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Σάσα Μπάστα. Οι δύο τραγουδιστές το διέψευσαν και ξεκαθάρισαν ότι πρόκειται για παλιά βίντεο από εμφανίσεις τους στο συγκεκριμένο μαγαζί και ότι δεν θα διακινδύνευαν για κανένα ποσό.

«Στην εμφάνιση του Οκτωβρίου ήταν περιορισμένο το ωράριο. Ηταν ελεύθερα εκείνη την περίοδο που πήγα εγώ. Πήγα κι έκανα ένα πρόγραμμα, κι αυτό είναι όλο. Γιατί το γράψανε; Δεν μπορώ να καταλάβω» αναρωτήθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ η Σάσα Μπάστα δήλωσε με τη σειρά της:

«Δεν υφίσταται τίποτα από όλα αυτά. Τα βίντεο είναι παλιά. Αυτό που είπαμε με τον Θέμη Αδαμαντίδη είναι ότι δεν θα ρισκάραμε ποτέ την υγεία των δικών μας για να εμφανιστούμε κάπου. Για κανένα ποσό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...