Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

4 προσλήψεις στον Ερυθρό Σταυρό! Αποκαλύψεις-σοκ στο Open TV από την Σταυρούλα Γεωργάκη

Τραγικές οι ελλείψεις! Το προσωπικό δεν αντέχει άλλο!

Τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ερυθρός Σταυρός μετά τη βεβιασμένη -και χωρίς καμιά απολύτως προειδοποίηση- κίνηση της κυβέρνησης να τον μετατρέψει σε νοσοκομείο αναφοράς για κορονοϊό περιέγραψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στο Open TV η εκπρόσωπος των εργαζομένων Σταυρούλα Γεωργάκη.

«Το βασικό μας πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού, η οποία είναι τραγική. Είχαμε από πριν σοβαρές ελλείψεις, πόσο μάλλον τώρα που το νοσοκομείο μας έχει πολύ περισσότερες ανάγκες. Είμαστε 65% κάτω από αυτό που χρειάζεται για τις απαιτήσεις. Μέχρι σήμερα υπήρχε μία νοσηλεύτρια για 40 ασθενείς, ήταν αδύνατο να αντεπεξέλθει, ακόμα κι αν οι δυνατότητές της είναι μαγικές» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια επισήμανε πως από τον Μάρτιο έως σήμερα έχουν γίνει μόνο τέσσερις προσλήψεις νοσοκόμων, λέει χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Γεωργάκη και συνεχίζει:

«Οι προσλήψεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια είναι μηδενικές. Η Πολιτεία είχε χρόνο να προσλάβει προσωπικό, αλλά δεν το έκανε. Το αν οι τέσσερις προσλήψεις για ένα νοσοκομείο με 500 κλίνες επαρκούν, μπορείτε να το κρίνετε μόνοι σας. Πού είναι, λοιπόν, οι προσλήψεις που έλεγαν; Δεν έχουν ονοματεπώνυμο;» αναρωτήθηκε, τονίζοντας πως το υπάρχον προσωπικό είναι ήδη εξαντλημένο, καθώς τον τελευταίο χρόνο δεν έχει πάρει άδεια.

Σε ό,τι αφορά τη γνώση του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού για την αντιμετώπιση περιστατικών κορονοϊού, η κυρία Γεωργάκη τόνισε πως τόσο η ίδια όσο και οι συνάδελφοί της ρίχτηκαν από πολύ νωρίς στη μάχη κατά της πανδημίας.

«Πάντα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τέτοιες επείγουσες καταστάσεις, διότι και την εμπειρία έχουμε και το φιλότιμο και την επαγγελματική ευσυνειδησία. Παρέχουμε πολύ υψηλής ποιότητας νοσηλεία και φροντίδα στους αρρώστους και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Όμως πλέον είμαστε εξαντλημένοι».

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Τετάρτης, οπότε έγινε γνωστή η μετατροπή του νοσοκομείου αποκλειστικά σε μονάδα νοσηλείας ασθενών Covid-19, άρχισε η αναγκαία εκκένωσή του. Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε άλλα δημόσια νοσοκομεία, ωστόσο τα προγραμματισμένα χειρουργεία έμειναν στον «αέρα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα