Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Επανένωση της Μπεκατώρου με τον Αρναούτογλου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Να που οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν! Από το 2013 έως το 2015 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα παρουσίαζαν με επιτυχία, κάνοντας ένα ωραίο παρεάκι, την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Τα Καρντάσιανς».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς»

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, το κανάλι του Αμαρουσίου από τον Οκτώβριο του 2021 επεξεργάζεται την ιδέα να τοποθετήσει την παρουσιάστρια στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο».

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα βρεθεί ξανά τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος θα είναι ο παρουσιαστής του σόου που τόσο έχει αγαπηθεί από την ελληνικό κοινό.

Για την ιστορία, το κανάλι του Αμαρουσίου είχε προβάλει το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» το 2007, το 2009, το 2010 και το 2012, ενώ στον Σκάι έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια δύο φορές!

Φήμες το τελευταίο 24ωρο ήθελαν και τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», κάτι που έχει κάνει στο παρελθόν στο κανάλι του Φαλήρου, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Βλέπετε, εκείνος θα κάνει άλλα πράγματα στον ΑΝΤ1, μια και είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι «Φάρμα» από το φθινόπωρο, αφού πάει καλά στην τηλεθέαση.

Ετσι, θα γίνει απόσβεση των αρκετών χρημάτων που έχουν δοθεί για την κατασκευή του σπιτιού όπου μένουν οι παίκτες. Ας μην ξεχνάμε πως η «Φάρμα», αν και άργησε αρκετά να ξεκινήσει, καταφέρνει και κάνει 20άρια στην τηλεθέαση, έχοντας απέναντι αφενός το «MasterChef» και αφετέρου το «Survivor».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα