Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μιχάλης Οικονόμου: Το παιδί που μεγαλώνει με τον σύντροφό του (video)

Για το παιδί που μεγαλώνουν μαζί με το σύντροφό του, μίλησε ο Μιχάλης Οικονόμου στην κάμερά της εκπομπής «Pop Up» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με γραφειοκρατία επειδή είναι ομόφυλη οικογένεια.

«Είμαι με τον σύντροφό μου και το παιδί που μεγαλώνουμε, που είναι τώρα 2 ετών. Είναι η χαρά της ζωής και δε μας αφήνει να βαρεθούμε. Νομίζω πως η καρδιά μιλάει σε κάποιες κρίσιμες στιγμές της ζωής, όσο μεγάλες και ιλιγγιώδεις αν μας φαίνονται, αν η καρδιά γλυκαθεί και γύρει προς τα εκεί, σου δίνει τη δύναμη να κάνεις πράγματα που δεν περίμενες ποτέ. Το θεωρώ ως το μεγάλο δώρο της ζωής μου.

Εμείς είμαστε ομόφυλη οικογένεια, ομόφυλο ζευγάρι που ακόμα η Πολιτεία δεν έχει βγάλει κάποιο νόμο να μας καλύπτει. Εγώ συγκεκριμένα, είμαι ο “αόρατος” γονιός, γιατί ο σύντροφός μου σχετίζεται συγγενικά με το παιδί. Από την άλλη, εμένα δε με καλύπτει κάποια νομοθεσία αυτή τη στιγμή, ώστε να έχω δικαιώματα στο παιδί. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο στην Ελλάδα και να συμπεριλάβει και τα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι τραγικό και για το παιδί να το μεγαλώνουν δύο άνθρωποι που η Πολιτεία δεν τους θεωρεί γονείς του. Αυτό πρέπει να αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

https://www.youtube.com/watch?v=C4OT-OfiMcM

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα