Καυτά spoilers στις «Άγριες μέλισσες» – Το φάντασμα του Σέργιου επιστρέφει!

Τρεις μήνες έχουν μείνει για να κατεβάσει την αυλαία του ο δεύτερος κύκλος των «Άγριων μελισσών» του ΑΝΤ1 και η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη, σύμφωνα με τα spoilers, αρχίζει και ξετυλίγει το νήμα της κάθαρσης… Ολες οι δολοφονίες θα βγουν στη φόρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οργή του Νικηφόρου θα ξεσπάσει όταν ο Κωνσταντής θα υποστηρίξει στο διαζύγιό του την Ασημίνα, και μάλιστα με κάθε κόστος. Ο αγαπητικός της Δρόσως δεν θα διστάσει να προσεγγίσει την Ασημίνα, δηλώνοντάς της πως θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει γνώμη ο αδελφός του για τον χωρισμό ή για να μπορεί να βλέπει τουλάχιστον τον Σέργιο. Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος τόσο με τη στάση του Κωνσταντή όσο και της Μυρσίνης, που πάει τον μικρό στο σπίτι των Σταμίρηδων για να δει την Ασημίνα.

Ετσι, όπως λένε οι φήμες, πάνω στην οργή του, και καθώς κανείς δεν καταλαβαίνει τη στάση του στην οικογένεια, φωνάζει σε όλους μέσα στο αρχοντικό τους πως η φόνισσα του Σέργιου δεν ήταν μία, αλλά και οι τρεις αδελφές! Ο Δούκας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ η Μυρσίνη ουρλιάζει πως πάντα μέσα της το γνώριζε. Ετσι μία νέα δίκη περιμένει τις Σταμίρενες και η υπόθεση του Σέργιου ανοίγει ξανά, με τις τρεις αδελφές να οδηγούνται σε νέα δίκη.

Η Ασημίνα, η Λενιώ και η Δρόσω συλλαμβάνονται και προφυλακίζονται. Πλέον θα πρέπει να μιλήσουν ξεκάθαρα για την απόπειρα βιασμού αλλά και την άμυνά τους απέναντι στον άντρα που απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει… Μέχρι όμως όλα αυτά να «σκάσουν» στη μικρή μας οθόνη, ας δούμε τι θα συμβεί στο Διαφάνι την ερχόμενη εβδομάδα!

Δευτέρα 29 Μαρτίου

Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, αυτό όμως θα κοστίσει την επιβίωση του γάμου τους. Η σύγκρουσή τους για την αλλαγή της απόφασής της και την επιμονή της θα τους φέρει αντιμέτωπους και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Από την άλλη Κωνσταντής και Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν την αθωότητά τους για τον φόνο του Θέμελη, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα… Θα προδώσει τον αδελφό της για να σώσει τον γιο της; Τέλος, η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων, με τον Βόσκαρη να δηλώνει αθώος.

Τρίτη 30 Μαρτίου

Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μία σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Νικηφόρος και Ασημίνα γυρίζουν από το Παρίσι, με τον ίδιο να ανακοινώνει σε όλους την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί! Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο. Από την άλλη, η σχέση της Δόμνας και του Μελέτη δοκιμάζεται, ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για τον φόνο του Θέμελη…

Τετάρτη 31 Μαρτίου

Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του; Η Ελένη αλλά και όσοι εμπλέκονται στη δίκη είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους και ανακοινώνει το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδελφών η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

Πέμπτη 1 Απριλίου

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη; Στο σπίτι των Σεβαστών υπάρχει μεγάλη αναστάτωση, καθώς ο Σέργιος δεν δέχεται το διαζύγιο των γονιών του. Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στον γιατρό θα την αναστατώσει, ενώ η προαγωγή του Προύσαλη συνδυάζεται με τις προετοιμασίες για τον γάμο με τη Ρίζω.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.