Η Ταραμπάνκο πάει και…σινεμά! Πρωταγωνίστρια στο «Bachelor 4»

Μοντελάρα με… στέμμα από το «GNTM» το 2019, πρώην παίκτρια του «Survivor» το 2021, μελλοντική παρουσιάστρια του «Μy style rocks» και από τον Ιούνιο και ηθοποιός στο «Bachelor 4»! Η Κάτια Ταραμπάνκο όλα τα…. αλέθει και έχει χτυπήσει τζακ ποτ!

To «Bachelor» του παραγωγού Παντελή Καλατζή και της εταιρίας παραγωγής Showtime Productions αναμένεται να αρχίσει γυρίσματα τον προσεχή Ιούνιο και ανάμεσα στις απρόσμενες εισόδους στην ταινία θα είναι, όπως όλα δείχνουν, και αυτή της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία μάλιστα δεν θα κάνει ένα απλό guest, αλλά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πλάι στην παρέα γέλιου, που την απαρτίζουν οι Νίκος Βουρλιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Αποστόλης Τότσικας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο θα είναι αρκετά διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές, καθώς δεν θα αφορά μια παρέα ανδρών όπου ο ένας από αυτούς ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά θα κινηθεί σε άλλα πεδία. Θα έχει πιο πολύ σασπένς, γέλιο και μυστήριο. Και ένα από τα γυναικεία μυστήρια θα είναι και η κούκλα Κάτια!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.