Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Fashion icon στο κέντρο της Αθήνας ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας πάντα κομψό αλλά και μοδάτο να κάνει τις βόλτες του.

Ο «πάγος έσπασε» και το πάρτι ξεκινά! Επιστρέφει το «Just the 2...

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης προσγειώνεται ξανά στη συχνότητα του ΟPEN και υπόσχεται φαντασμαγορικές βραδιές με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο και ΙΧ στον Σκαραμαγκά – Απεγκλώβισαν άνδρα οι...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε λεωφορείο και ΙΧ σημειώθηκε στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά κατά τις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Παπαζήσης – Αδαμοπούλου: Τα μηνύματα όλο νόημα στο instagram μετά την είδηση του χωρισμού

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 15 χρόνια σχέσης όπως αποκλειστικά έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Espresso.

Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα μετά τον χωρισμό του γιατί πλέον έχουν και ένα παιδί που πρέπει να προστατεύσουν.

Ο ηθοποιός μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού του πόσταρε βίντεο με τον γιο του να παίζουν στη θάλασσα και έγραψε: «Η αγάπη είναι μια μεγάλη λέξη για να την πιάνεις στο στόμα σου. Ναι έστω για ένα δεύτερο κατάλαβα τι σημαίνει».

Με την τραγουδίστρια να ποστάρει μία κούπα καφέ και να γράφει στο instagram:
«Μπαίνω φουριόζα σε ένα ταχυφαγείο, φυσικά δεν έχω μαγειρέψει τίποτα κι η λύση του γρήγορου φαγητού μοιάζει τώρα δα ελκυστική-από το τίποτα, καλύτερο το οτιδήποτε. Κάνω την παραγγελιά μου κι αναμένω στωικά. “Κυρ Θόδωρε, είσαι έτοιμος”, η φωνή της ταμία σπάει τη γυάλινη αίσθηση του χώρου. Ο κυρ Θόδωρος σηκώνεται απ’ το τραπέζι και παραλαμβάνει τον δίσκο με το ζεστό καφέ. Ο κυρ Θόδωρος πίνει τον καφέ του, καθώς συμπεραίνω, κάθε απόγευμα στο ταχυφαγείο κοντά στο σπίτι του, όπου κάθεται για ώρα παρατηρώντας ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν. Ο κυρ Θόδωρος με αιφνιδιάζει-αναρωτιέμαι γιατί- και παρακαλώ πια η παραγγελία μου να αργήσει να βρει το δρόμο της. Νηφάλιος, χαμογελαστός, σαν καραβάκι σε νηνεμία. Αρχίζουν τα σενάρια στο μυαλό: χήρος, πρώην δημόσιος υπάλληλος με τέκνα φευγάτα στην αλλοδαπή, ή ίσως εργένης, πρώην υδραυλικός, δίχως ρίζα ζωντανή, που βολοδέρνει νυχθημερόν στο πατρικό τριάρι επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας- μπορεί. Σε κάθε περίπτωση μια λέξη βροντοφωνάζει πίσω από το αφοπλιστικά ανθρώπινο χαμόγελο του: μοναξιά, μοναξία. Μοναξιά…
Η μοναξιά του κυρ Θόδωρου με αφοπλίζει. Με τρομοκρατεί. Ο κυρ Θόδωρος έχει αποδεχτεί, μ’ ένα εξοντωτικά χαρμόσυνο μειδίαμα, “τον πάγκο”. Κι αυτό παγώνει τώρα δα το αίμα μου. Τα σπλάχνα μου δένονται σα φίδια-πού όρεξη τώρα να χλαπακιάσω το ‘βρόμικο’ φαγητό μου! Θα ‘θελα απεγνωσμένα να πλάσω ένα άλλο αφήγημα για τον κυρ Θόδωρο και το βραστό καφέ του. Το μυαλό δε σιγοντάριζε στην ανηλεή προσπάθειά μου, παρά με αποτελείωνε τώρα δα με κάτι στίχους, σαν τσεκουριά, που ξέβραζε μπροστά μου “θα πεθάνω ένα πένθιμο του φθινοπώρου δείλι, μεσ’ την κρύα μου κάμαρη, όπως έζησα μόνος”, του Ουράνη- μα ας βγω, Θεέ μου, ψεύτρα ελεεινή. “Η παραγγελία σας είναι έτοιμη”, η ταμίας με τράβηξε απ’ το λαγούμι των ανυπόφορων σκέψεων, έπρεπε πια να αφήσω το ταχυφαγείο, έπρεπε πια να αφήσω τον κυρ Θόδωρο στην καταδίκη της ησυχίας του. Άρπαξα τη χάρτινη σακούλα και καθώς διέσχιζα το διάδρομο δύσθυμη, μια πρόταση σφηνώθηκε στο κεφάλι μου σαν πολύχρωμο πανό: “Ο κυρ Θόδωρος πίνει το καφεδάκι του, ενόσω η κυρά Θοδώραινα φουρνίζει για τα εγγόνια τους λαχταριστά κουλουράκια…”.
Το ζωτικό μας ψεύδος.
Που μας κρατά ακόμα ζωντανούς…
(Ένα κείμενο μου απ το lemonroads)».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».