Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025

Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

Βανδή – Μπισμπίκης: Με τα παιδιά τους σε βίλα στην Κρήτη

Έχουν «κολλήσει» στην Κρήτη, στο μέρος που έχει γίνει...

Πόπη Μαλλιωτάκη – Βασίλης Λαζαρίδης: Δείτε το πρώτο teaser τους για το...

Σε ένα διαφορετικό ρόλο αναμένεται να δούμε την Πόπη...

Απόπειρα βιασμού αισθητικού στις τουαλέτες γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της κοσμικής νεολαίας των...

Υπόθεση-σοκ με απόπειρα βιασμού 19χρονης μέσα σε διάσημο κλαμπ,...

Πυρά στο υπουργείο Δικαιοσύνης από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου

Φόβοι ότι το νομοσχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση και αφορά τη συνεπιμέλεια των παιδιών θα γίνει «όπλο εκδίκησης» στα χέρια των διαζευγμένων εκφράζουν πολλοί βουλευτές.

Αυτό υποστηρίζουν έχοντας υπ’ όψιν τους τα πλήρη δεδομένα του νομοσχεδίου, όπως έχει έρθει στις επιτροπές. Με αφορμή λοιπόν το διπλό έγκλημα στη Μακρινίτσα του Πηλίου, που πυροδοτήθηκε ύστερα από διαζύγιο και διεκδίκηση επαφής με παιδί, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου εκφράζει έναν θεμιτό προβληματισμό. Η Ειρήνη Αγαθοπούλου ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και α’ αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, έχει ακριβή ενημέρωση για το εν λόγω νομοσχέδιο.

«Δηλώνω σοκαρισμένη από το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα Πηλίου. Όχι γιατί είμαι από αυτές ή από αυτούς που πίστευαν πως αυτά δεν γίνονται. Αλλά για έναν άλλο λόγο: Γιατί αυτό το διάστημα, που η συζήτηση για τη συνεπιμέλεια έχει ενταθεί και πραγματοποιείται στον δημόσιο διάλογο με ιδιαίτερα διχαστικό και κακοποιητικό λόγο, κάνω αυτόματους συνειρμούς: Όταν συνομιλείς με δικηγόρους και ακούς να λένε ότι καθημερινά απευθύνονται γονείς στα δικηγορικά γραφεία και κάνουν σχέδια για το πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν τον νέο νόμο για να εκδικηθούν τον/την πρώην τους, σου έρχεται στο μυαλό αναπόφευκτα η περίπτωση του Πηλίου. Τραβηγμένη; Δεν ξέρω. Υπαρκτή πάντως. Και όσο κλείνουμε τα μάτια θα γίνονται περισσότερες» λέει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απηχώντας αυτό που λένε όλοι στο παρασκήνιο. Μήπως δηλαδή η συνεπιμέλεια δημιουργήσει νέα και πολλά επεισόδια σε ήδη προβληματικά διαζύγια.

«Φοβάμαι και προειδοποιώ να σταματήσει άμεσα ο υπουργός Δικαιοσύνης το παιχνίδι διχασμού, να υποκρίνεται δηλαδή ότι προσπαθεί να καλλιεργήσει την κουλτούρα της συνεπιμέλειας με τον νόμο αυτόν που έχει φέρει. Αυτό που καλλιεργεί είναι μόνο το έμφυλο μίσος, ένθεν κακείθεν. Πάρτε το πίσω και ξεκινήστε ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με όλες τις πλευρές» συμπληρώνει η Ειρήνη Αγαθοπούλου. Μαζί της συμφωνούν και άλλοι βουλευτές, που βλέπουν να ανοίγει ξανά ο ασκός του Αιόλου με την υποχρεωτική συνεπιμέλεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Η Μαρία Λεκάκη ποζάρει στην Αμοργό στα 55 της μαγιό και κόβει ανάσες

Η Μαρία Λεκάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αμοργό!...

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο