«Survivor»: Ο Καλίδης «καρφώνει» τον Παππά – «Εκτός από ηθοποιός είναι και καλός σκηνοθέτης»

Ο Πάνος Καλίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Love it» μετά την αποχώρησή του από το «Survivor» και μίλησε για όλους και για όλα γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Είναι κάτι που δεν πιστεύω ότι το έζησα και έμεινα 12 εβδομάδες εκεί. Περίμενα ότι δεν θα αντέξω πάνω από έναν μήνα. Γνώρισα τον εαυτό μου καλύτερα, τον έζησα σε πολύ άσχημες συνθήκες και καταστάσεις που το μυαλό και το σώμα έχει αδυνατίσει και βρίσκεται σε κατάσταση επιβίωσης. Προσπάθησε το ένα μέρος του μυαλό να κουμαντάρει το άλλο. Από τη μία ήθελα να πω πράγματα που με ενοχλούσαν και από την άλλη έλεγα “άραξε είμαστε σε συνθήκες που κανείς δεν είναι ο εαυτός του”. Φίλτραρα πολύ τα πράγματα. Επειδή περνούσα δύσκολα, δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση και να ζορίσω και τους συμπαίκτες μου. Όλοι εκεί μέσα ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες, σκεφτόμασταν και αναλύαμε τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο».

Δεν παρέλειψε όμως να ρίξει τις σπόντες του κατά του Αλέξη Παππά.

«Ο Αλέξης Παππάς εκτός από ηθοποιός στο επάγγελμα ήταν και καλός σκηνοθέτης. Έφτιαχνε και σενάρια. Όπως το να μην τρέξει σε κάποιο αγώνισμα εκείνος και ο Chris για να επιλέξει η άλλη ομάδα εμένα και να χάσουμε. Όπως κι έγινε. Έπαιξα από δυο φορές με Μπόγδανο και Ασημακόπουλο και έχασα. Και με αυτό τον τρόπο προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο πιο αδύναμος παίκτης που έχασε ήταν ο Πάνος Καλίδης, όπως κι έγινε. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος».

Όσο για τις στρατηγικές των συμπαικτών του είπε: «Όσο ήμουν μέσα διαφωνούσα με τα παιδιά που είχαν τακτική και δεν λειτουργούσαν αυθόρμητα. Όταν τα παιδιά έρχονταν στο συμβούλιο με έτοιμο το σενάριο, ότι θα πω αυτό που έγινε πριν από δυο μέρες. Τι θα πουν, πώς θα δικαιολογήσουν τον εαυτό τους, για να δημιουργήσουν ένα θέμα και μια ένταση».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον